Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2013 10:29
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πατέρας: "Ο Ψωμιάδης δεν έχει σχέση με στημένα"

Στο Τριμέλες Εφετείο κακουργημάτων βρέθηκε σήμερα (11/10) ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας ο οποίος είχε κληθεί ως μάρτυρας για να καταθέσει για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Πατέρας αναφέρθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη για τον οποίο τόνισε πως δεν απείλησε κανέναν στο χώρο του ποδοσφαίρου και πως όσο καιρό βρίσκονταν στο ποδόσφαιρο ο Ψωμιάδης δεν του μίλησε ποτέ για στημένα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας.

Για τον Μάκη Ψωμιάδη: ««Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για το τι γινόταν στην πιάτσα. Απ' ότι ξέρω, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν απείλησε κανέναν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι από τους λίγους που τα δύο χρόνια που ήμουν στο ποδόσφαιρο, δεν μου μίλησε ποτέ για στημένα ή για το στοίχημα. Επίσης δεν έχω κανένα στοιχείο ότι έχει αναμιχθεί σε δωροδοκία».

Για το γιο του Σταύρο Ψωμιάδη είπε: «Ο Σταύρος είναι καλό παιδάκι...»

Για τις σχέσεις Μπέου - Ψωμιάδη: «Ηταν αντίπαλοι και δεν είχαν καλές σχέσεις. Ποτέ δεν συνεργάστηκαν...»

Για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού: «Ο Δαλούκας στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε 70%-30% υπέρ της έδρας, δεν του έκατσε, όμως, Μετά τον αγώνα του είπα ότι είναι απαράδεκτος, μιλώντας ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και ο ίδιος μου είπε ότι τον απειλούσαν. Το πέναλτι πάντως δεν ήταν αμφισβητούμενο. Μετά τον αγώνα κόπηκε από τους πίνακες και ο ίδιος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας.»

Για το πως στήνονται αγώνες: «Στημένα παιχνίδια υπήρχαν πάντα. Μπορούν να το κάνουν παίκτες, προπονητές και παράγοντες...»

Για τον Πιλάβιο: «Είχε ευθύνη για τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 και για τα όσα έγιναν. Επαψα να του μιλάω...»

Πηγή: SkyGoal.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2013 10:33

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή