Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2011 01:14
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα (videos)

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το 4ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε με επιτυχία ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη στο Σταυράκι για να παρακολουθήσει τους τελικούς των 4 ηλικιακών κατηγοριών ανάμεσά τους και αρκετοί γονείς για να καμαρώσουν τα παιδιά τους και να απολαύσουν τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη "στρογγυλή θεά".

Το "παρών" στο τουρνουά του Σάββάτου έδωσαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: o γενικός διευθυντής Πασχάλης Μόσχογλου, o υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Φώντας Βρόσγος και ο Γιάννης Τάτσης μελλοντικός προπονητής της ομάδας Κ-17 του ΠΑΣ.

Επίσης βρέθηκαν στο Σταυράκι και οι αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου, Παντελής Κολόκας και Γιάννης Καραμπίνας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίου, Γιώργος Κρανάς, ο πρόεδρος του Συμβουλευτικού Σταθμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών Νομού Ιωαννίνων, Στέφανος Τζιμογιάννης και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης και μέλος του Δ.Σ. του Σταθμού Καταπολέμησης των Ναρκωτικών, πατήρ Εφραίμ.

Το τουρνουά που είχε κεντρικό του σύνθημα το "Νικητής στη ζωή" ολοκληρώθηκε με τις απονομές κυπέλλων και αναμνηστικών διπλωμάτων. Στην τελετή λήξης ο πρόεδρος του σωματείου, Χρίστος Τσάγκας ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους αθλητές και τους γονείς που το εμπιστεύτηκαν, τους προπονητές και παράγοντες ομάδων που το επέλεξαν. Ακόμα την ΕΠΣΗΠ που ανέλαβε υπό την αιγίδα της τη εκδήλωση και τον Συμβουλευτικό Σταθμό Καταπολέμησης Ναρκωτικών Νομού Ιωαννίνων που συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο 4ο τουρνουά του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και τέλος τους χορηγούς της διοργάνωσης.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΤΑΝ:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2004-2005

1ος Αστέρας. Την απονομή έκανε ο γενικός διευθυντής του ερασιτέχνη  ΠΑΣ κ. Δημήτρης Στούκας.

2ος Ατρόμητος. Την απονομή έκανε ο προπονητής της Κ-17 του ΠΑΣ κ. Γιάννης Τάτσης.

3ος  ΠΑΣ Γιάννινα Την απονομή έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Συμβουλευτικού Σταθμού κ. Λώλης Γεώργιος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2002-2003

1ος ΠΑΣ Γιάννινα. Την απονομή έκανε πρόεδρος του Συμβουλευτικού Σταθμού καταπολέμησης Ναρκωτικών κ. Στέφανος Τζιμογιάννης.

2ος Ατρόμητος. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Κώστας Ρουσσάκης.

3ος  Αίας. Την απονομή ο βετεράνος του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Ανδρέας Καραμανωλάκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2000-2001

1ος ΑΟ Γιάννινα. Την απονομή έκανε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Πασχάλης Μόσχογλου.

2ος Μέτσοβο. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Ξενοφώντας Βρόσγος.

3ος  ΠΑΣ Γιάννινα. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Διοίκησης των Εθνικών Σταδίων κ. Γιώργος Κρανάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1998-1999

1ος Ατρόμητος.  Την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Παντελής Κολόκας.

2ος ΠΑΣ Γιάννινα. Την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Γιάννης Καραμπίνας.

3ος  Κατσικά. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης και μέλος του Δ.Σ. του Συμβουλευτικού Σταθμού καταπολέμησης Ναρκωτικών Πατήρ Εφραίμ.

Το passports.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videoς.

Κοινή ομολογία όλων των παρευρισκομένων αποτελεί ότι στους πιτσιρικάδες υπάρχει άφθονο ταλέντο και αν προσεχθούν αρκετοί από αυτούς θα σταδιοδρομήσουν και επαγγελματικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2011 02:31

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή