Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 12:18
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σαββίδης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Το ενδεχόμενο να αναλάβει μετά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα ηνία της ΚΑΕ φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας της συμπρωτεύουσας «Σπορ του Βορρά».

Πριν από δύο μήνες ο στενός του συνεργάτης Γκέρμαν Τσιστιακόφ είχε επαφή με ανθρώπους της ΚΑΕ για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της, ενώ προ δύο εβδομάδων Ρώσος συνεργάτης του συναντήθηκε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και ο πρόεδρος της ΚΑΕ τον ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα του συλλόγου.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει ζητήσει πλήρη φάκελο με οικονομικά και άλλα στοιχεία της ΚΑΕ και αφού τον εξετάσει μαζί με τους συνεργάτες του συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους θα αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτηση του πακέτου μετοχών. Ασφαλώς μία τέτοια εξέλιξη θα χαροποιήσει τους ανθρώπους της ΚΑΕ, που αν και έχουν νοικοκυρέψει το σωματείο, αντιμετωπίζουν ακόμη αρκετές οικονομικές δυσκολίες.

Αν αυτό συμβεί, ο Ιβάν Σαββίδης θα γίνει ο πρώτος που γίνεται αφεντικό ταυτόχρονα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον Γιώργο Μπατατούδη.

πηγή: sport-fm.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 12:36

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή