Σάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 20:47
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Τον Βασίλη Στάθη απέκτησε το Βελισσάριο

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα του Βελισσαρίου η οποία απέκτησε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Στάθη που αγωνίζονταν στην Προοδευτική Περάματος.

Ο Στάθης έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί Πέραμα, Κρανούλα, Θρίαμβος Λούρου, Θεσπρωτός και από σήμερα ανήκει στο Βελισσάριο.

Ο προπονητής του Βελισσαρίου Αντώνης Κοζανίτης εκθείασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα τονίζοντας οτι θεωρεί τον Στάθη ως αδικημένο παίκτη αφού θα μπορούσε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη ομάδα: "Επειδή οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί κρίναμε οτι η ομάδα θέλει ενίσχυση από παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά μέσα στο γήπεδο. Είμαστε μέσα στον σχεδιασμό και στον στόχο που βάλαμε το καλοκαίρι η ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, για αυτό αποκτήσαμε έναν σπουδαίο παίκτη στους ηδη σπουδαίους μεσοεπιθετικούς παίκτες που έχει η ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή του Βασίλη Στάθη που τον θεωρώ αδικημένο παίκτη οοποίος θα μπορούσε να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία, ευχαρσιτώ την διοίκηση της Προοδευτικής Περάματος που δεν έφερε κανένα εμπόδιο στην μεταγραφή".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Στάθης αφού ευχαρίστησε την Προοδευτική ανέφερε πως θα προσπαθήσει μαζί εμε τους συμπαίκτες του να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους που έχει το Βελισσάριο: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή της Προοδευτικής για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και τον πρόεδρο που σεβάστηκε την επιλογή μου να αποχωρήσω για προσωπικούς μου λόγους και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια.

Από την στιγμή που ήθελα να αποχωρήσω προτίμησα μια ομάδα με υψηλούς στόχους,τους οποίους θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να τους εκπληρώσω.Ακόμη ένας λόγος παραπάνω ήταν και ο προπονητής  με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες, αλλά εκτός από αυτό τον εκτιμάω και σαν προπονητή. Η συμφωνία με το Βελισσάριο δεν άργησε να επιτευχθεί και αυτό οφείλεται στην διοίκηση της ομάδας η οποία με προσέγγισε με τον καλύτερο τρόπο".

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βελισσαρίου θα συνεχιστούν ενώ την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί μια ακόμη μεταγραφή.

Στο σημερινό φιλικό με την ομάδα της Ανατολής ο ΑΟΒ επικράτησε 0-1 με γκολ του Κίτσιου, ενώ με την ομάδα του Βελισσαρίου αγωνίστηκαν τόσο το νέο μεταγραφικό απόκτημα Βασίλης Στάθης, όσο και ο Χριστακόπουλος που ίσως να είναι η επομενη μεταγραφική κίνηση.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή