Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2011 22:36
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προφυλακιστέος ο Τσακογιάννης

Ύστερα από τρεις ώρες κατάθεσης, ο Γιώργος Τσακογιάννης είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος που προφυλακίστηκε για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και τα παράνομα στοιχήματα!

Ο Γιώργος Τσακογιάννης ενώπιον του 9ου ανακριτή προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με την υπόθεση, τονίζοντας ότι είναι θύμα πλεκτάνης.

Παράλληλα επισήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν συμμετέχω σε καμία εγκληματική οργάνωση, δεν έχω δωροδοκήσει κανένα πρόσωπο για να αλλοιώσω το αποτέλεσμα αγώνα και βέβαια δεν έχω νομιμοποιήσει ποτέ έσοδα προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας φερέγγυος και αξιόπιστος επιχειρηματίας, που έχω χόμπι το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τελικά έπειτα από περίπου τρεις ώρες, οι δικαστικές αρχές δεν πείστηκαν για την αθωότητά του και διέταξαν την προφυλάκισή του!

Συνολικά κατά τη σημερινή ημέρα μετά την απολογία τους στον ανακριτή ελεύθεροι αφέθηκαν οι: Σταύρος Ψωμιάδης με χρηματική εγγύηση 250.000 ευρώ, Ζαβαντίας με 200.000 ευρώ, ο προπονητής Νίκος Παντέλης με 15.000 ευρώ, ο Θανάσης Ντότσης με 200.000 ευρώ, ο Ανδρέας Δημόπουλος με 150.000 ευρώ και τελευταίος χρονικά ο Νίκος Ζαμάνης με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.

Αντιθέτως προφυλακιστέος κρίθηκε εκτός από τον Τσακογιάννη και ο bookmaker Βασίλης Καρσακούλιας που ήταν ο πρώτος κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών που οδηγήθηκε στη φυλακή.


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιούνιος 2011 02:10

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή