Στον «1ο Δρόμο Μνήμης Τεμπών» συμμετείχε ο Σ.Δ. Ιωαννίνων

06.03.2024 Αναγνώστηκε 1115 φορές

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Δρόμος Μνήμης Τεμπών, την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα. Στον αγώνα μνήμης συμμετείχε και ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων με τις Βασιλική Τσούνη και Έφη Τζίμα που συμμετείχαν στον αγώνα των 30χλμ αλλά και η Ελένη Λάππα.

 

Στον «1ο Δρόμο Μνήμης Τεμπών» συμμετείχε ο Σ.Δ. Ιωαννίνων

Τον αγώνα διοργανώσε ο «Σύλλογος Δρομέων Φαλάνης», σε συνεργασία με το αθλητικό site “Sportofrunning” που ήταν χορηγός επικοινωνίας και με την συναίνεση του «Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπη 2023». 

Ο αγώνας δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα. Συνεπώς δεν υπήρχαν πρωτιές, βάθρα, διακρίσεις, έπαθλα και κατηγορίες αλλά σίγουρα δεν παύει να ήταν πέρα για πέρα αγωνιστικός.

Πάνω από 350 ήταν οι δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα, με τις οδηγίες που δόθηκαν και τους κανονισμούς του αγώνα να τηρούνται με απόλυτη ευλάβεια απ' όλους. Οι δρομείς που τερμάτισαν στον χώρο του τραγικού δυστυχήματος, διένυσαν απόσταση 30 χλμ όπου στο 15 χλμ και στο 5χλμ προστέθηκαν και άλλοι δρομείς.

Στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής προς το «σημείο μηδέν» συμμετείχαν και όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν (παιδιά, άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το τρέξιμο αλλά ήθελαν να συμμετέχουν με αυτόν τον συμβολικό τρόπο) και να βαδίσουν την απόσταση.

Σχολιασμος