Με τον κόσμο στο πλευρό του για να γίνει Ευρω- ΠΑΣ

13.04.2024 Αναγνώστηκε 1434 φορές #Μπάσκετ

Συνεπής στα μεγάλα ραντεβού και στις προκλήσεις που της εμφανίζονται είναι τα τελευταία χρόνια η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία μετά τη συμμετοχή της σε δυο συνεχόμενα Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίζεται έτοιμη να διεκδικήσει την πέμπτη θέση στη σειρά των αγώνων με τον Ηρακλή.

Με τον κόσμο στο πλευρό του για να γίνει Ευρω- ΠΑΣ
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Όλοι οι δρόμοι της μπασκετικής κοινής γνώμης και των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα οδηγούν αύριο στις 5 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων για το πρώτο ματς των play off για τις θέσεις 5-6 με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Το σύνολο του Μάριου Μιχαήλ, αδερφού του προέδρου της ομάδας Τόλη, προέρχεται από δυο σπουδαία παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε Νέο Κλειστό και PAOK Sports Arena που έδωσαν στον ΠΑΣ ισάριθμες νίκες και το δικαίωμα να διεκδικήσει την πέμπτη θέση στη σειρά των αγώνων με τον Γηραιό της Θεσσαλονίκης.

Το γεγονός ότι η πέμπτη θέση μπορεί υπό προυποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει δημιουργήσει παροξυσμό στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΣ που ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Το «πικρό» ποτήρι που πίνουν οι φίλαθλοι του ποδοσφαιρικού ΠΑΣ Γιάννινα με την απογοητευτική του φετινή πορεία και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό στη Super League 2 έρχεται σε αντίθεση με τις χαρές και τις διακρίσεις που προσφέρει το γυναικείο τμήμα Μπάσκετ.

Με σημαία την αρχηγό του Ντίνα Σαρηγιαννίδου, με το κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτριών ο ΠΑΣ Γιάννινα βάζει πλώρη για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, η οποία θα κριθεί στις δυο νίκες.

Αναλυτικά η σειρά των αγώνων:

Κυριακή 14 Απριλίου (17.00): ΠΑΣ Γιάννινα- Ηρακλής.

Τετάρτη 17 Απριλίου (18.00): Ιβανώφειο, Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο 20 Απριλίου- 17.00 (αν χρειαστεί) ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής

Σχολιασμος