Ίλιτς: «Είμαστε ασφαλείς και θέλουμε την πρώτη θέση»

16.03.2024 Αναγνώστηκε 928 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη έμεινε ο Σάσα Ίλιτς στο σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σέρβος τεχνικός του Ατρόμητου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΣ για τον τρόπο που παλεύουν για την παραμονή και έθεσε ως στόχο της ομάδας του την πρωτιά στα Play Out, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν θα μείνει στο Περιστέρι τη νέα σεζόν.

Ίλιτς: «Είμαστε ασφαλείς και θέλουμε την πρώτη θέση»
Κύρκος
Βαγγέλης Κύρκος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Ίλιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα το πολύ θετικό στοιχείο για μας ήταν η νίκη. Εκτός από αυτή δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και χαρούμενος από την απόδοση της ομάδας μου. Είχαμε και αρκετή δόση τύχης σήμερα, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και τους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν και για το πώς παλεύουν για την επιβίωση τους και να σώσουν την κατηγορία».

Για το αν θα δοκιμάσει νέα πρόσωπα μετά τη σημερινή νίκη: «Mε 31 βαθμούς τώρα πιστεύω ότι είμαστε ασφαλείς. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής».

Για το αν σκέφτεται την ομάδα της νέας σεζόν και το μέλλον του: «Το μυαλό μου είναι μόνο σε αυτά τα 6 παιχνίδια που απομένουν. Έχω συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και θέλω να τελειώσουμε τα Play Out με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στην πρώτη θέση. Δεν σκέφτομαι ακόμα την επόμενη σεζόν».

 

 

 

Σχολιασμος