Επέστρεψε στη δράση με νίκη, Κ19 Κηφισιά-ΠΑΣ 0-2

07.04.2024 Αναγνώστηκε 1789 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με σκορ 0-2 της Κηφισιάς.

Επέστρεψε στη δράση με νίκη, Κ19 Κηφισιά-ΠΑΣ 0-2

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, ο ΠΑΣ μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη να σκοράρει, είχε την υπεροχή και έφτασε δίκαια στη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λεωνίδας Μίνα που σημείωσε δυο γκολ και είχε ένα δοκάρι.
Στο 3’ ήταν άστοχο το σουτ του Καλέμι και στο 4’ σε σουτ του Ζιώνου έδιωξε ο Βρακάς.Στο 21΄ο Μίνα έκανε το σουτ και ο Ρόμπερτς απέκρουσε, ενώ είχε απάντηση και σε σουτ του Βλέτσα.
Στο 56’ ο Κύρκος με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την άμυνα, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, έδωσε την ασίστ στον Μίνα και αυτός σε κενή εστία άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 62’ ο Ρόμπερτς είχε απάντηση σε σουτ του Βλέτσα και στο 65΄ ο Μίνα με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 84΄ μετά από σέντρα του Κατσαούνου, ο Μίνα με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 90΄ σε σουτ του Λούπα έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε την μπάλα ο Ρόμπερτς.
Κ19 Κηφισιά: Ρόμπερτς, Παπαδόπουλος, Λουκάς, Γιαματζίδης, Αραπίτσας, Δρόσος, Τόποβιτς, Πόθας, Ζαχαριάδης, Ζώνιος, Φλώκος
Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Λούπας, Ντώνος, Κάμτσης, Κόντος (76΄Κατσαούνος), Βλέτσας (88΄Βλάχος), Καλέμι (65΄Ζωγράφος), Μίνα, Κύρκος (88΄Μαλάι), Ρίζος.

Σχολιασμος