Διαιτητής ο Γκορτσίλας, πρόκληση με τον Πουλικίδη

18.04.2024 Αναγνώστηκε 1184 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τη Μακεδονία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, ενώ προκλητικός ήταν ο ορισμός του τέταρτου Πουλικίδη που ήταν ο...σφαγέας ρέφερι που ανακάλυψε αποβολή του Εραμούσπε στο Ηράκλειο.

Διαιτητής ο Γκορτσίλας, πρόκληση με τον Πουλικίδη

Είναι η τρίτη φορά φέτος που ο Γκορτσίλας έχει διευθύνει αγώνα των Γιαννιωτών και κατά σύμπτωση ήταν ο ρέφερι στην αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στις Σέρρες όταν ο ΠΑΣ είχε ηττηθεί με 3-2 δεχόμενος αστεία γκολ, με τερματοφύλακα τότε τον Κλέιμαν.

Βοηθοί του Γκορτσίλα θα είναι ο Αχιλλέας Νίκζας από τη Λάρισα και ο Νικόλαος Τοροσιάδης από τη Μακεδονία. Προκλητικός για τον ΠΑΣ ήταν ο ορισμός του τέταρτου διαιτητή που θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα, ο ρέφερι που απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Εραμούσπε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία και AVAR ο Πέτρος Πάτρας από τη Μακεδονία. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ευάγγελος Κιοτζένης από την Ξάνθη.

Σχολιασμος