Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου

21.04.2024 Αναγνώστηκε 2104 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την απόφαση του να παραιτηθεί και να σταματήσει άμεσα από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 50χρονος τεχνικός εξήγησε ότι δεν θέλει να διαταραχθούν οι σχέσεις και θέλει να αποχωρήσει σαν φίλος, εξηγώντας ότι ο δικός του κύκλος στην ομάδα της Ηπείρου έκλεισε οριστικά πριν τους δύο τελευταίους αγώνες με Κηφισιά και Βόλο.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχήν να πω συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει που έχουν περάσει όταν είχα έρθει προπονητής εδώ σε πολύ δύσκολες εποχές. Πραγματικά συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για την παραμονή στην Super League, κάτι που ουσιαστικά εκπληρώθηκε σήμερα.

Όσον αφορά τη δική μας την ομάδα επιβεβαιώθηκε χτες και τυπικά ο υποβιβασμός μετά τα χτεσινά αποτελέσματα. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα άσχετα με το ποιος θα είναι ιδιοκτήτης και προπονητής γιατί εγώ σίγουρα δεν θα είμαι στην Super League 2 προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με αφορμή αυτό και επειδή η ομάδα πρέπει να μπει σε μια άλλη διαδικασία στα τελευταία δύο παιχνίδια, δηλώνω ότι εδώ έκλεισε ο κύκλος ο δικός μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστώ τους πάντες γιατί προσπαθήσανε πάρα πολύ.Κατά διαστήματα παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε πολλές ατυχίες όλο αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά η σχέση μου με όλο τον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους που με αποδέχτηκαν από την πρώτη ημέρα και όλους είναι άριστη μέχρι και τώρα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε πρέπει να αποχωρήσεις από κάπου για να μην διαταραχθεί η οποιαδήποτε σχέση έχεις και να αποχωρήσεις σαν φίλος. Αυτό λοιπόν κάνω σήμερα και ευχαριστώ άπαντες. Θα πω εις το επανιδείν.

Όσον αφορά το παιχνίδι θα πω ότι ήταν μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Προηγήθηκε ο Πανσερραϊκός με 2-0 στο ημίχρονο. Βάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Αλλάξανε κάποια πράγματα και κάναμε 2-1. Ενδεχομένως να μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει κιόλας, αλλά θα μείνω στο ότι και σήμερα κάναμε μια αξιοπρεπέσταση εμφάνιση».

Για την παραμονή του Πανσερραϊκού στην κατηγορία: «Είναι πολύ σημαντικό για την Κεντρική Μακεδονία η παραμονή του Πανσερραϊκού. Γνωρίζω τη δυναμική του Πανσερραϊκού και ότι η ομάδα έλειψε χρόνια από την κατηγορία. Βέβαια, αυτή η ομάδα έχει περάσει τα πάνδεινα. Θα ήθελα να σταθώ και στη Δόξα Δράμας που έχω περάσει κι από εκεί με μεγάλη επτυχία. Κι όχι μόνο, έχω πλέον και ρίζες μιας και η σύζυγος μου είναι από το νομό της Δράμας. Πραγματικά είναι λυπηρό για ιστορικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας να μην είναι στο ανώτερο επίπεδο του ποδοσφαίρου μας και να μην είναι στην Super League. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα επανέλθει το ποδόσφαιρο με ομάδες ιστορικές, με κόσμο και ομάδες που διψούν για ποδόσφαιρο. Κόσμο που διψάει για ποδόσφαιρο και να βλέπουμε αυτό που αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε μέσα σε μια δύσκολη χρονιά για όλους είναι πολύ σημαντική η παραμονή του Πανσερραϊκού».

 

Σχολιασμος