Επέστρεψαν οι Καραχάλιος και Τούτου, νοκ άουτ Παμλίδης και Νάγκι

10.05.2024 Αναγνώστηκε 945 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινό πρόγραμμα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του φινάλε της σεζόν και του αυριανού τελευταίου αγώνα (11/05, 20:00) με αντίπαλο τον Βόλο στο «Ζωσιμάδες» για την 7η και τελευταία αγωνιστική των Play Out της Super League. Μπήκαν Καραχάλιος και Τούτου, οριστικά νοκ άουτ Παμλίδης και Νάγκι.

Επέστρεψαν οι Καραχάλιος και Τούτου, νοκ άουτ Παμλίδης και Νάγκι
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Βόλο προετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου θέλει να κλείσει με νίκη την αποτυχημένη σεζόν και να αμβλύνει τις αρνητικές και αλγεινές εντυπώσεις που αφήνει ο υποβιβασμός της ομάδας στην Super League 2.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος τα πήγε μια χαρά απέναντι στην Κηφισιά και θέλει να κλείσει η ομάδα τη χρονιά με νίκη μπροστά στο κοινό της, έστω και σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Άλλωστε όλοι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των Play Out θα είναι αδιάφοροι καθώς από την προηγούμενη αγωνιστική οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός της Κηφισιάς μαζί με τον ΠΑΣ.

Πριν την έναρξη της χτεσινής προπόνησης ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος ανέλυσε μέσω βίντεο στους παίκτες του την ομάδα του Βόλου, ενώ στη συνέχεια βγήκαν και δούλεψαν στον αγωνιστικό χώρο του ΠΕΑΚΙ.

Το χτεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στην τακτική και στις μεταβάσεις, ενώ στο τέλος έγιναν και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα φάσεων.

Το ευχάριστο νέο αφορούσε τον Καραχάλιο, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε κλινήρη για 2 ημέρες, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Τούτου. Ο Καραχάλιος θα είναι διαθέσιμος ενόψει Βόλου, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Άγγλο χαφ που δεν θα ρισκάρει μια χειρότερη ζημιά στο γόνατο που έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Αντίθετα, εκτός προπονήσεων έμειναν και χτες οι Νάγκι και Παμλίδης. Ο Ούγγρος πορτιέρο νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν θα ρισκάρει, ενώ ο Παμλίδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Αμφότεροι τέθηκαν νοκ άουτ από τον αγώνα με τον Βόλο καθώς δεν υπάρχει λόγος να επιδεινώσουν την κατάσταση τους. Ίσως να ολοκληρώθηκε πρόωρα και η χρονιά μαζί με την καριέρα τους στον ΠΑΣ καθώς δεν θα τους γίνει πιθανότατα πρόταση ανανέωσης.

Να σημειωθεί ότι κόντρα στον Βόλο ο ΠΑΣ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Ροντρίγκο Εραμούσπε. Ο Αργεντινός στόπερ αντίκρισε κίτρινη κάρτα κόντρα στην Κηφισιά, συμπλήρωσε τρεις και θα λείψει αναγκαστικά στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Για αυτόν πάντως τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση θέλει την παραμονή του, ο ίδιος είναι θετικός, αλλά υπάρχει το «αγκάθι» του υψηλού συμβολαίου του επομένως θα γίνουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχολιασμος