Τιμωρία 3 μηνών στον Μπέο

16.02.2024 Αναγνώστηκε 822 φορές

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τους αγωνιστικούς χώρους για τρεις μήνες, για την αποβολή του από το Κηφισιά – Βόλος.

Τιμωρία 3 μηνών στον Μπέο
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Αυτό σημαίνει ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο και τα αποδυτήρια στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μέχρι το τέλος της σεζον. Η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέη, για την οποία ο Μπέος κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση, πήρε αναβολή για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00.

Πριν ξεκινήσει η χτεσινή διαδικασία ο ισχυρός άνδρας ζήτησε αναβολή της υπόθεσης της αποβολής του στο ματς με την Κηφισιά, επειδή ο δικηγόρος του είναι από τη Λάρισα και ο δικηγορικός σύλλογος κάνει αποχή. Ωστόσο, ο αθλητικός δικαστής, Αναστάσιος Δάτσκος, απέρριψε το αίτημα, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Μπέου: «Εδώ είναι Ελλάδα όχι Κορέα. Μην με αναγκάσετε να ζητήσω εξαίρεση. Δεν θα δικαστεί, θα σου κάνω αναφορά, ζητάω την εξαίρεση σου, μην τρελαθούμε κιόλας».

Μετα τη διακοπή, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον δικαστή: «Δεν είχα σκοπό να σας θίξω και να σας μειώσω. Είμαι διαβητικός και σε αυτές τις περιπτώσεις ανεβαίνει το ζάχαρό μου». Τελικά, για την υπόθεση της αποβολής εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Χάρη Γρηγορίου, ενώ για την πειθαρχική δίωξη, που τού έχει ασκηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά στον Τετέη, ζήτησε και πήρε τελικά αναβολή.

Σχολιασμος