Έγινε πατέρας ο «Μπαρτέζ» του Αετού Νήσου

22.12.2021 Αναγνώστηκε 1358 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε σήμερα ο Σωτήρης Λώλης του Αετού Νήσου, γνωστός στον κόσμο του ερασιτεχνικού με το προσωνύμιο Μπαρτέζ, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Έγινε πατέρας ο «Μπαρτέζ» του Αετού Νήσου

Ο γενικός γραμμετέας της ομάδας του Νησιού διανύει τις πρώτες του ώρες ως χαζομπαμπάς και οι φίλοι του στην ομάδα του ευχήθηκαν μέσω ανακοίνωσης τα καλύτερα για τον ερχομό του γιου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Αετού Νήσου:

"Η διοίηκηση του Αετού Νήσου, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εύχονται στον Σωτήρη Λώλη, τον αγαπημένο σε όλους μας "Μπαρτέζ" και τη γυναίκα του Αλεξία να τους ζήσει το πρώτο τους παιδάκι και να το δουν όπως επιθυμούν, πάντα με υγεία".

Η συντακτική ομάδα του PASsports.gr εύχεται με τη σειρά της στον συμπαθέστατο Μπαρτέζ και τη σύζυγό του τα καλύτερα και πάντα υγιής και χαμογελάστος να είναι μπόμπιρας.

 

Σχολιασμος