Στην Ανατολή ο Χρήστος Σκανδάλης-Ευχές σε Κώστα και Γιάννη Γκούμα

21.01.2022 Αναγνώστηκε 897 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μια σημαντική μεταγραφή-επιστροφή είχαμε για την ομάδα της Ανατολής η οποία απέκτησε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Χρήστο Σκανδάλη.

Στην Ανατολή ο Χρήστος Σκανδάλης-Ευχές σε Κώστα και Γιάννη Γκούμα
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Σκανδάλης έχει φορέσει στο παρελθόν με επιτυχία την φανέλα της Ανατολής για τέσσερα χρόνια κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Η Διοίκηση τον καλωσορίχει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Παράλληλη η διοίκηση των “Ποντίων” εύχεται καλή θητεία σε ποδοσφαιριστές της και μεταξύ άλλων και στον Βαγγέλη Παππά για τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο.

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής και οι συμπαίκτες εύχονται στα αδέρφια Κ. και Ι. Γκούμα όπως και στον Παντελή Κασίμη καλή στρατιωτική θητεία και καλοί πολίτες.

Επίσης σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο. Ανατολής εύχεται στον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Παππά να του ζήσει η κόρη, να είναι γερή και καλότυχη.”

Σχολιασμος