- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Νικηφόρα με σκορ 2-3 πέρασε από την Ηλιόκαλη, το Κουτσελιό στο ντέρμπι του Β’ Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ.
Μπορεί το Κουτσελιό να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή εδώ και λίγες αγωνιστικές, μπορεί να είχε το μυαλό του στον τελικό της Τετάρτης, ωστόσο ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός ντέρμπι και ευτύχησε στο φινάλε να φτάσει και στη νίκη με πρωταγωνιστή τον Άρη Δάσκαλο.
Μετά την ήττα της Ηλιόκαλης , η Νεοκαισάρεια μείωσε τη διαφορά στους δυο βαθμούς και πλέον η Ηλιόκαλη επικεντρώνεται στα ματς με Μουσιωτίτσα και Πράμαντα εκτός έδρας.
Η Ηλιόκαλη ήταν από τις ελάχιστες ομάδες που δυσκόλεψε το Κουτσελιό στο φετινό πρωτάθλημα, κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές στο σκορ, αλλά σε συνδυασμό με δικά της λάθη αλλά και την εμπειρία παικτών του Κουτσελιού δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα του Σωτήρη Δογορίτη πήρε κεφάλι σκορ στο 24’ με εκπληκτική βολίδα του Νότη Παππά. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος στη φάση που τραυματίστηκε ο Αλ. Κακαράντζας, ο Γιώργος Παππάς τήρησε το Fair Play, ενώ έβγαινε σε θέση για γκολ.
Χορταστικό με τέσσερα γκολ ήταν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 49’ το σουτ του Μπιστιόλη ήταν άστοχο, ενώ στο 53’ ο Σαραντζίου είπε όχι σε σουτ του Άρη Δάσκαλου.
Σε καλή στιγμή στο 56’ για την Ηλιόκαλη, ο Ναβρούζογλου έκανε το σουτ, ο Στεργίου έδιωξε και στη συνέχεια ο Στάθης εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Ηλιόκαλη στο 70’ έφτασε στο 2-1, όταν από ασίστ του Στάθη ο Παππάς Γ. με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεργίου για το 2-1.
Η αντίδραση του Κουτσελιού ήταν άμεση και στο 72’, ύστερα από αντεπίθεση, ο Άρης Δάσκαλος έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Ηλιόκαλης και ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 86’ χάθηκε ευκαιρία με τον Κακαράντζα Κ για το Κουτσελιό αλλά στο 88’ η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα πέτυχε το νικητήριο γκολ.
Από μπαλιά που έγινε από δεξιά, ο Κακαράντζας Κ την κατέβασε ωραία με το στήθος και με το κεφάλι τροφοδότησε τον Άρη Δάσκαλο που με ωραίο σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Ηλιόκαλης για το 2-3.
Διαιτησία: Σιώμος/Γκίζας(Γούκος- Γώγου)
Ηλιόκαλη: Σαραντζίου, Λαμπρίδης, Παππάς Αρ (71’ Μπίνας), Τσιώνης, Σιαμαλέκας, Τζώρτζης, Παππάς Γ, Παππάς Π, Στάθης (85’ Ελευθερίου), Ναβρούζογλου, Μπιστιόλης.
Κουτσελιό: Στεργίου, Ναυρόζογλου, Κακαράντζας Αλ(33’ Αναγνωστόπουλος), Τσακανίκας, Κρανάς (73’ Koύτλας Δ), Μπλέτσας (46’ Δάσκαλος Αρ),Κακαράντζας Κ, Κούτλας Χ(46’ Τασιούλας), Ντούτσης (85’ Κοσμάς), Δάσκαλος Ι, Τότσικας.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.