- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στο τελευταίο τους παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 Βελισσάριο και Βουνοπλαγιά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Τσίτσο.
Στο 23’ ο Τσίτσος είχε δοκάρι για την Βουνοπλαγιά.
Το Βελισσάριο απάντησε στο 26’ με τον Τσακιρίδη να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Κόκκινος την έστειλε στα δίχτυα του Καραγιάννη ισοφαρίζοντας 1-1.
Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε φάσεις και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία καταγράφηκε στο 66’ και ήταν για την Βουνοπλαγιά όταν ο Μαντζούκας εκτέλεσε φάουλ, ο Χαρίσης έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Διαιτησία: Μητρογιάννης (Παπαδόπουλος Γ.-Τζίμα).
Βελισσσάριο: Μπάρκας, Παπαευθυμίου (46’ Γιώτης), Ναστούλης, Μανώλης, Σιάμος, Βάλαρης, Αμβράζης, Σακαρέλης, Κόκκινος, Τσακιρίδης, Θεμελής (72’ Δημητρίου).
Βουνοπλαγιά: Καραγιάννης, Σίσκας (87’ Παγούνας), Γκροπάσι, Καπρινιώτης, Σμπόνιας, Τσίτσος, Βλάχος (83’ Ευθυμίου), Πούλιος, Χαρίσης, Περιχάνα, Μαντζούκας (71’ Κολιός).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.