- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία των Μικρασιατών ο Χρήστος Αντωνίου.
Ο κ. Αντωνίου ανέλαβε τους Μικρασιάτες στις 11 Αυγούστου και πριν προλάβει να κλείσει ένα μήνα στην ομάδα παραιτήθηκε. Όπως είπε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν υπήρχε συμμετοχή παικτών στις προπονήσεις , ενώ κάποιοι παίκτες έρχονταν στα αποδυτήρια με τον καφέ στο χέρι.
Η παραίτηση ήρθε να προστεθεί στα όσα έγιναν χθες στην κλήρωση του πρωταθλήματος από τον εκπρόσωπο των Μικρασιατών ο οποίος επέμενε σώνει και καλά να αναβληθεί η κλήρωση θεωρώντας τη παράνομη γιατί συμμετείχε η ομάδα του η οποία δεν είναι γραμμένη στο μητρώο και όπως είπε αυτό αντίκειται στο νόμο Αυγενάκη. Βέβαια πήρε την απάντηση από τους ανθρώπους της ΕΠΣ και τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου ότι η ΕΠΟ στην οποία ανήκουν όλες οι ΕΠΣ έχει δώσει το «πράσινο φως» για τις κληρώσεις με τη συμμετοχή όλων των ομάδων είτε είναι, είτε όχι στο μητρώο. Η επιμονή του εκπροσώπου της ΑΕΜ για αναβολή της κλήρωσης αλλά και η θέση του ότι η ομάδα του παραιτείται από το πρωτάθλημα έφεραν μια μικρή αναστάτωση και την διακοπή της κλήρωσης και μόλις του ζητήθηκε να κάνει επίσημο χαρτί ότι η ΑΕΜ παραιτείται από το πρωτάθλημα τα γύρισε λέγοντας ότι θα συμμετέχει κανονικά.
Φυσικά όλο αυτό έγινε στην προσπάθεια μπορέσει η ΑΕΜ να κερδίσει χρόνο αν πετύχαινε αναβολή της κλήρωσης ώστε να μπορέσει να έχει έναν ικανό αριθμό παικτών για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και αυτό επιβεβαιώνεται μετά τα όσα μας είπε ο πρώην πια προπονητής Χρήστος Αντωνίου περί μη συμμετοχής παικτών στις προπονήσεις.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.