Φινάλε με ισοπαλία (1-1) για Ανατολή και Κουτσελιό

21.04.2024 Αναγνώστηκε 1139 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α' Ερασιτεχνικής, ο ΑΟ Ανατολής και ο ΠΑΟ Κουτσελιού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, τερματίζοντας στη τρίτη και την τέταρτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα.

Φινάλε με ισοπαλία (1-1) για Ανατολή και Κουτσελιό

Η Ανατολή τερμάτισε στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος, σε μια σεζόν που μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική είχε μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη τέταρτη θέση τερμάτισε ο ΠΑΟ Κουτσελιού, κάνοντας μια αξιόλογη πορεία στον φετινό μαραθώνιο της Α’ κατηγορία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στο 5’ ο Γιαννιώτης από πλάγια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 13’ τεράστια χαμένη ευκαιρία για το Κουτσελιό με τον Μπακαγιάννη να επωφελείται από την ασυνεννοησία άμυνας και Χάιδου και στη συνέχεια να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 25’ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοσυφαρίνης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και μία προσπάθεια του Τασιούλα δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 38’ η Ανατολή έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Μίνης έκανε το σουτ, η μπαλα βρήκε στον Σιαμέτη και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το Κουτσελιό πήρε κεφάλι στο σκορ στο 60’ όταν ο Δάσκαλος από αριστερά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κέντρος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση της Ανατολής με τον Τασιούλα με κεφαλιά να ισοφαρίζει στο επόμενο λεπτό σε 1-1.Στο 63’ ο Δάσκαλος έδωσε ωραία στον Κακαράντζα, εκείνος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Ανατολή είχε μια ευκαιρία με τον Γιαννιώτη στη συνέχεια με τον Κυρικλίδη να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει τη μπάλα, ενώ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γιαννιώτη στο 74’ η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 80’ φοβερή πάσα του Διαμαντόπουλου στον Γκόγκο με τον Κυρικλίδη να σώζει την εστία του. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα ο Ναυρόζογλου με ένα μακρινό σουτ πήγε να αιφνιδιάσει τον Χάιδο αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Διαιτησία: Δαδάνης (Μπαντής- Ραβάνογλου)

Ανατολή (Αλέκος Τάτσης):Χάιδος, Μίνης, Διαμαντόπουλος, Σιαπλαούρας, Πάνος, Γκόγκος, Ακουλλι (63’ Μπούρμπος), Κιούρκας, Γιαννιώτης, Τασιούλας, Κοσυφαρίνης (63’ Αιβατίδης)

Κουτσελιό: (Σπύρος Τασιούλας):Κυρικλίδης, Αλεξίου, Σιαμέτης, Ναυρόζογλου, Κέντρος (Κατσάνος), Τσακανίκας, Μπακαγιάννης, Κακαράντζας (Κουτσογιάννης), Γκέγκα (Ντόβας), Δάσκαλος, Κυριακίδης.

Σχολιασμος