Στην Α' κατηγορία οι Αμπελόκηποι, το ντέρμπι η ΑΕ Γιάννενα

24.04.2024 Αναγνώστηκε 1664 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε οι Αμπελόκηποι κλείδωσαν και μαθηματικά την άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική, σε ένα ματς για γερά νεύρα η δεύτερη ΑΕ Γιάννενα πέρασε νικηφόρα από τη Ζωοδόχο (3-4), ενώ η μάχη για τη τρίτη θέση συνεχίζεται με την Κοσμηρά να παραμένει στην προνομιούχο θέση μετά τη νίκη επί της Ηλιόκαλης (3-1), ενώ σημαντικές νίκες πήραν ο Πωγωνάτος στη Μουσιωτίτσα και τα Πράμαντα απέναντι στους Τίγρεις.

Στην Α' κατηγορία οι Αμπελόκηποι, το ντέρμπι η ΑΕ Γιάννενα

Η πρωτοπόρος ομάδα των Αμπελοκήπων πέρασε νικηφόρα από την Κληματιά με σκορ 1-2, ενώ πραγματικό ντέρμπι έγινε στη Ζωοδόχο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕ Γιάννενα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, ισοφάρισε η ΑΕ και η Ζωοδόχος πήρε ξανά το προβάδισμα με τους οράνιε να κάνουν τελικά την ανατροπή και να βρίσκονται αγκαλιά με  την άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική. Η Ζωοδόχος έμεινε στους 6 από την τρίτη θέση αλλά έχει ματς λιγότερο.

Στη μάχη της τρίτης θέσης, η Κοσμηρά επικράτησε με 3-1 της Ηλιόκαλης, ενώ με ανατροπή στο σκορ πέρασε ο Πωγωνάτος από τη Μουσιωτίτσα με σκορ 1-2 και βρίσκεται στους -2 από την τρίτη θέση. Η Μουσιωτίτσα έχασε πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα. Σημαντική νίκη με την οποία παρέμειναν στο κόλπο της διεκδίκησης της τρίτης θέσης πήραν και τα Πράμαντα απέναντι στους Τίγρεις και είναι στους -4 από την τρίτη θέση, ενώ η Κρανούλα είναι στους -6 μετά το άνετο διπλό στο Ροδοτόπι.

Το Ανήλιο κέρδισε το Ασβεστοχώρι, το Πετσάλι πήρε τη νίκη στη Λιμνοπούλα απέναντι στο Κάστρο, ενώ ισόπαλο έληξε το ματς στην Αετορράχη ανάμεσα στον Αετό και την Αμφιθέα. Άνετη νίκη πήρε στην Αγία Μαρίνα η Δαφνούλα με σκορ 2-5.

Τα αποτελέσματα:

Κοσμηρά-Ηλιόκαλη 3-1

Κάστρο-Πετσάλι 2-5

Μουσιωτίτσα-Πωγωνάτος 1-2

Κληματιά-Αμπελόκηποι 1-2

Ζωοδόχος-ΑΕ Γιάννενα 3-4

Τίγρεις-Πράμαντα 1-3

Αετορράχη-Αμφιθέα 1-1

Ανήλιο-Ασβεστοχώρι 2-1

Ροδοτόπι-Κρανούλα 0-5

Αγία Μαρίνα- Δαφνούλα 1-5

Σχολιασμος