Πολύτιμος βαθμός για την Ελεούσα, 0-0 με την Βόνιτσα (video)

12.05.2024 Αναγνώστηκε 3444 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αήττητη παραμένει η Θύελλα Ελεούσας μετά το πέρας και της  3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, καθώς απέσπασε πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό από τον Αμβρακικό Βόνιτσας με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η κατοχή ήταν μοιρασμένη με τις δύο ομάδες ωστόσο να μην έχουν κάποια κλασική ευκαιρία.

Πολύτιμος βαθμός για την Ελεούσα, 0-0 με την Βόνιτσα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Στα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα η Θύελλα Ελεούσας βρέθηκε στην περιοχή του Τρανουλίδη, όταν ο Τσάγκας μπήκε στην περιοχή χωρίς όμως να μπορεί να βρει στόχο, από μπαλιά του Παπαρούνα, ενώ λίγο μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα το σουτ του Μαλλάτου κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 8΄ από χτύπημα κόρνερ του Καλογερή ήρθε η πρώτη απειλή από πλευράς γηπεδούχων με τον Αρχοντάκη να απομακρύνει ασθενώς και στην συνέχεια η κεφαλιά του Χαλκιόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 16΄ από ωραία ενέργεια του Μαρμούτα η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή και τον Παπαρούνα Α., ο οποίος θέλησε να την κατεβάσει με εντυπωσιακό τρόπο χάνοντάς την.

Επόμενη καλή στιγμή για την Θύελλα στο 25΄  με το σουτ του Νούγια να μπλοκάρεται εύκολα από τον  Τρανουλίδη.

Στο 30΄ σουτ εκτός περιοχής του Τσούνη δεν ανησύχησε τον Αρχοντάκη, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Στο 31΄ το σουτ του Μουχάνη μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας με διπλή προσπάθεια.

Στο 41΄ ο Νούγιας πάσαρε στον Μουχάνη κι εκείνος με πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τρανουλίδη, ο οποίος μπλόκαρε πέφτοντας.

Στο 45΄ από φάουλ του Βασίλα, ο Ιασωνίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, το μοτίβο του παιχνιδιού δεν άλλαξε πολύ, με τους γηπεδούχους ωστόσο να χάνουν μοναδική ευκαιρία λίγο πριν την λήξη, με την «λευκή» ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά, έχοντας στο 48΄ ευκαιρία, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Παπασρούνα Α. ο Τσουμάνης να μην προλαβαίνει την μπάλα, καταλήγοντας άουτ.

Στο 51΄ εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο για την Ελεούσα με τον Παπαρούνα Α. και πάλι να εκτελεί και τον Νάσιο με προβολή από την μικρή περιοχή να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59΄ η κεφαλιά του Τσούνη από κοντά δεν είχε την τύχη που θα ήθελε, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την ομάδα της Βόνιτσας.

Στο 67΄ σουτ του Καλογερή πέρασε άουτ.

Στο 70΄ σουτ του Τσούνη αποκρούει ο Αρχοντάκης ενστικτωδώς και στην συνέχεια η μπάλα φτάνει στον Καλογερή που πέφτει μόνος του, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι, με τον παίκτη της Βόνιτσας ωστόσο να πέφτει μόνος του πάνω στον Τσουμάνη.

Στο 81΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπούζι από θέση βολής να κάνει το σουτ και τον Νάσιο να απομακρύνει σωτήρια για την ομάδα του.

Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 93΄ το σουτ του Κεφάλα, το οποίο απέκρουσε ο Τρανουλίδης.

Διαιτησία: Πέτσας (Λεωνίδας-Αλεξόπουλος) Συνδέσμου Τρικάλων

Αμβρακικός Βόνιτσας ( Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Χαλκιόπουλος, Βασίλας, Ιασωνίδης, Βλάχος, Μπουρδούβαλης, Μπούζι (82΄ Κτενάς), Καταγής Λ., Τσούνης, Καλογέρης, Βρεττός.

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Μπουκουβάλας, Νάσιος, Μαλλάτος, Μουχάνης (92΄ Γεωλδάσης), Παπαρούνας Σ., Τσάγκας (61΄ Κεφάλας), Νούγιας (75΄Πασχάλης), Παπαρούνας Α. (75΄Βελτσίστας), Τσουμάνης.

Σχολιασμος