Άγγελος…ανατροπής, ΑΕ Γραμμοχωρίων-Ελεούσα 2-3 (Video)

26.05.2024 Αναγνώστηκε 2232 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, η Θύελλα Ελεούσας κατάφερε μια ακόμη ολική ανατροπή, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, έβγαλε αντίδραση και χάρη στον αρχηγό της, Άγγελο Νάσιο, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ. Η Ελεούσα διατήρησε το αήττητο και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ειδικού πίνακα βαθμολογίας με 11 βαθμούς και χρειάζεται μόνο μια ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με το Περιβόλι προκειμένου να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο της στην Γ' Εθνική. 

Άγγελος…ανατροπής, ΑΕ Γραμμοχωρίων-Ελεούσα 2-3 (Video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για την Θύελλα, καθώς δεν μπήκε καλά, με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις στο 2΄ ευκαιρία, με τον Νάκο να  μπαίνει στην περιοχή του Κοττίκα, κάνοντας το σουτ με τον τερματοφύλακα της Ελεούσας να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 5΄ από πλάγιο του Μαλλάτου ευκαιρία για την Θύελλα, με την μπάλα να απομακρύνεται αρχικά και τον Νούγια με σουτ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα πάνω στον Κουτσικανίδη.

Στο 8΄ σέντρα σουτ του Μπουκουβάλα δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ αμέσως μετά από σέντρα του Νούγια, ο Βελτσίστας έκανε την κεφαλιά και ο Τσάγκας δεν έβαλε σωστά το πόδι του περνώντας χαμένη μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την κατοχή στο πρώτο μέρος κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στα μισά του πρώτου μέρους, όταν από μια αντεπίθεση ο Νάκος με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Κοττίκα και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ αφύπνισε την Ελεούσα , η οποία άσκησε πίεση έχοντας ευκαιρία στο 26΄, όταν από πλάγιο του Μαλλάτου, ο Νούγιας με αδύναμο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενώ λίγο αργότερα και στο 28΄ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν από σέντρα του Βελτσίστα ο Νάσιος έκανε την κεφαλιά κερδίζοντας το κόρνερ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουκουβάλας με τον Μαλλάτο να κάνει το σουτ και την μπάλα να σταματά πάνω στον τερματοφύλακα, στην επαναφορά ο Νούγιας από κοντά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 32΄ έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για χέρι του Σίμου εντός περιοχής με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 35΄ η Ελεούσα ισοφάρισε  το ματς, με σουτ του Νούγια από γύρισμα του Πασχάλη για το 1-1.

Αμέσως μετά οι παίκτες του Ανέστη Ζώη είχαν διπλή ευκαιρία, όταν ο Νάσιος  στόχευσε το κάθετο δοκάρι από φάουλ του Μπουκουβάλα,

ενώ αμέσως μετά ο Νούγιας επιχείρησε  ανάποδο ψαλιδάκι με τον Κουτσικανίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων πήρε και πάλι το προβάδισμα, όταν από χτύπημα φάουλ σε καλό σημείο για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρέθηκε στον Βασιλειάδη, ο οποίος με κεφαλιά έβγαλε ασίστ στον Μήλιο που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Θύελλα Ελεούσας μπήκε αποφασιστικά στο ματς, έχοντας ένα ακυρωθέν γκολ στο 48΄, ενώ κατάφερε τόσο να ισοφαρίσει εκ νέου, όσο και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα στο 58΄ το αδύναμο σουτ του Τσάγκα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Κουτσικανίδη.

Στο 59΄ ο Κοττίκας απέκρουσε το σουτ του Ντούκα.

Στο 60' η Ελεούσα φέρνει και πάλι το ματς στα ίσα, όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαρούνα Σ. ο Νάσιος με κεφαλιά δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Κουτσικανίδη που απέκρουσε ασθενώς, με τον Βελτσίστα να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 68΄ ο Παπαρούνας από κοντά δεν βρήκε καλά την μπάλα με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει, σπαταλώντας ακόμη μια ευκαιρία για την ομάδα του.

Στο 75' η Ελεούσα κατάφερε την ολική ανατροπή με τον "φύλακα-Άγγελο" της, όταν από εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα ο Νάσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Χατζηβασιλείου (Κωνσταντινίδης-Γιατσίδης) Συνδέσμου Μακεδονίας

ΑΕ Γραμμοχωρίων (Διονύσης Λίτσκας): Κουτσικανίδης, Κύρου, Παπαδάμος (46΄ Πετρόπουλος), Σίμος, Ντούκας σ., Βελένης, Νάκος, Βασιλειάδης (78΄Τσετιροκλής), Μήλιος, Ντούκας Ν., Σταμούλης (76΄ Τσιούνης).

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Κοττίκας, Μαρμούτας, Μπουκουβάλας, Νάσιος, Μαλλάτος, Μουχάνης, Παπαρούνας Σ., Πασχάλης, Τσάγκας (89΄Κεφάλας), Νούγιας  (92΄ Τζίμας), Βελτσίστας (78΄ Γεωλδάσης).

Σχολιασμος