LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Ελεούσας - Αναγεν. Περιβολίου 5-0

02.06.2024 Αναγνώστηκε 3745 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε ζωντανά από το "Θεόδωρος Λώλης" της Ελεούσας την αναμέτρηση της Θύελλας με την Αναγέννηση Περιβολίου για την 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική σε περιγραφή και σχολιασμό του Θανάση Μυριούνη.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Ελεούσας - Αναγεν. Περιβολίου 5-0
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης
  • Το αήττητο διατηρεί η ομάδα του Ανέστη Ζώη σε αυτό το μίνι Πρωτάθλημα, μετά από πέντε αγώνες και ένα ρεπό.
  • Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα η Θύελλα Ελεούσας, η οποία με νίκη θα πανηγυρίσει την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
  • Ο Αμβρακικός Βόνιτσας έχει ανέβει ήδη, και σήμερα θα μάθουμε ποιες δύο ομάδες θα τον ακολουθήσουν.
  • Την ίδια ώρα αναμετρώνται ο ΠΑΣ Ανέζα με τον Παναγρινιακό και ο Άρης Φιλιατών με την ΑΕ Γραμμοχωρίων.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης  έχει οριστεί ο Λουκάς Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Αντώνιο Γκόγκο και Γεώργιο Μητρόπουλο, όλοι από τον Σύνδεσμο Ημαθίας.

Οι συνθέσεις:

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Μπουκουβάλας, Νάσιος, Μαλλάτος, Μουχάνης, Παπαρούνας Σ., Τσάγκας, Νούγιας, Τσουμάνης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κεφάλας, Τσουμάνης, Π., Έξαρχος, Κόττικας, Γεωλδάσης, Τζίμας, Παλαιοχώρης, Βαγγελής, Βελτσίστας.

Αναγέννηση Περιβολίου (Σταμάτης Κουλούρης): Σαμοϊλης, Στέρεφ, Τάσσης, Καπελούζος, Βούλγαρης, Κύπτιου, Μιτσούλης, Θηραίος, ,Μίαρης, Τσεβανέλης, Καρβάλιο.

'Εναρξη της αναμέτρησης

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Ελεούσας καιν λογικό καθώς πρόκειται για παιχνίδι που κρίνει την άνοδο της Θύελλας στην Γ΄ Εθνική.

 Πρώτη καλή στιγμή για την Ελεούσα στο 2' με κεφαλιά του Μαλλάτου έπειτα από σέντρα, έδιωξε στην κλειστή του γωνία ο γκολκίπερ Σαμοίλης.

Καλύτερη η Ελεούσα στο ξεκίνημα, έχει πάρει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα.

Νέα καλή στιγμή για την Ελεούσα στο 13'. Εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα από δεξιά, ο Νάσιος την πρώτη κεφαλιά και ο Τσουμάνης Δ. το σουτ με το δεξί, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στο 16'. Την πήρε ο Μουχάνης της Ελεούσας για μαρκάρισμα πάνω στον Τσεβανέλη.

Διακοπή στο παιχνίδι για τραυματισμό του Μουχάνη και στη συνέχεια για cooling break.

Αναγκαστική αλλαγή για την Ελεούσα στο 23'. Ο Βελτσίστας μπήκε στη θέση του τραυματία Μουχάνη.

Κίτρινη κάρτα στο 25' στον Τάσση για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μπουκουβάλα.

Ευκαιρία για την Ελεούσα στο 26'. Εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη, έδιωξαν αρχικά οι αμυντικοί του Περιβολίου και ο Μπουκουβάλας το σουτ, η μπάλα άουτ.

Πρώτη απειλητική στιγμή για το Περιβόλι στο 30'. Εξαιρετική κούρσα του Καρβάλιο από αριστερά και σέντρα, ο Θηραίος έκανε το κοντρόλ με δυσκολία και σούταρε, η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ.

Στο 31' η Ελεούσα απαντάει με καλή στιγμή. Ο Παπαρούνας πάσαρε στον Νούγια και αυτός σούταρε, όμως η μπάλα πήγε κέντρο και ο Σαμοίλης μπλόκαρε εύκολα.

Σέντρα του Μαρμούτα στο 33' και κεφαλιά του Βελτσίστας, μπλόκαρε και πάλι ο Σαμοιλης.

Να σημειωθεί ότι το Περιβόλι έχει κατέβει με ακριβώς 11 παίκτες και δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον πάγκο.

Πέναλτι για την Ελεούσα στο 38' σε ανατροπή του Νάσιου από τον Τάσση. Αρχικά ο Βελτσίστας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω σε αυτόν, όμως ο διαιτητής Ρηγόπουλος έδωσε πέναλτι στο δεύτερο μαρκάρισμα πάνω στον Νάσιο.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Ελεούσα στο 39', Ο αρχηγός της Ελεούσας Άγγελος Νάσιος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έστειλε τη μπάλα με ύψος στο δεξιό γάμα και στα δίχτυα του Σαμοίλη για το 1-0. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον σκόρερ, τον κόσμο της Θύελλας και κυρίως τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες.

 Ευκαιρία για την Ελεούσα στο 45+2' με τον Νάσιο που έκανε το συρτό σουτ, όμως ο Σαμοίλης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η Θύελλα Ελεούσας με σκόρερ και πάλι τον Νάσιο προηγείται με 1-0 του Περιβολίου. Καλύτερη η Θύελλα, με αρκετό άγχος βέβαια, αλλά βρήκε τη λύση και πάλι από τον αρχηγό της

 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 1-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΣ ΑΝΕΖΑ - ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 0-1

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 1-1

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

Τα Γραμμοχώρια έχουν ισοφαρίσει τον Άρη Φιλιατών σε 1-1

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τη Θύελλα Ελεούσας στο 47' με τον Παπαρούνα Σ. Κάθετη πάσα προς τον Στέφανο Παπαρούνα που βγήκε τετ α τετ με τον Σαμοίλη που έκανε έξοδο, ξεπέρασε τον τερμαοφύλακα του Περιβολίου και με πλασέ προ του αμυντικού έστειλε αργά και βασανιστικά τη μπάλα στα δίχτυα του Περιβολίου για το 2-0.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τη Θύελλα Ελεούσας στο 51' με τον Βελτσίστα. Ο Νούγιας με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Βελτσίστα στην πλάτη της άμυνας του Περιβολίου και ο "Βέλιτς" με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαμοίλη και έκανε το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 Με δύο γκολ μέσα σε ένα τετράλεπτο η Ελεούσα καθαρίζει το ματς και μαζί και την άνοδο ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Άρη Φιλιατών και ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Νέα καλή στιγμή για την Ελεούσα στο 52' με τον Νάσιο να κάνει την κούρσα από δεξιά και τη σέντρα, ο Βελτσίστας καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το ασθενές διώξιμο του Σαμοίλη.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Ελεούσα στο 59' με τον Νούγια. Κάθετη πάσα του Νάσιου προς τον Παπαρούνα, ο οποίος έστρωσε με τη μία στον Νούγια. Ο Σωκρατής Νούγιας με ωραία αλλαγή ποδιού και σουτ με το αριστερό νίκησε τον Σαμοίλη και πέτυχε το 4-0 για τη Θύελλα Ελεούσας. Το καλύτερο σημερινό γκολ από την Ελεούσα, ωραίος συνδυασμός και άψογο τελείωμα από τον Νούγια. 

Τριπλή αλλαγή για την Ελεούσα στο 63'. Βγήκαν οι Τσάγκας, Τσουμάνης Δ. και Νούγιας και μπήκαν στις θέσεις τους οι Γεωλδάσης, Κεφάλας και Παλαιοχώρης.

 Ευκαιρία για την Ελεούσα στο 67' με τον Βελτσίστα που έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Τέταρτη αλλαγή για την Ελεούσα στο 69'. Ο Βαγγελής μπήκε στον αγώνα στη θέση του Πασχάλη.

Σουτ του Γεωλδάση πάνω από τα δοκάρια στο 74', νέα καλή στιγμή για την Ελεούσα.

Πέναλτι για την Ελεούσα στο 77' σε ανατροπή του Μαρμούτα από τον Τάσση από πλάγια δεξιά. Καθαρή παράβαση που έδωσε ο διαιτητής Ρηγόπουλος.

Χαμένο πέναλτι για την Ελεούσα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαγγελής, όμως ο Σαμοίλης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε τη μπάλα. Στην εξέλιξης της φάσης ο Γεωλδάσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο σκόρερ υποδείχτηκε σε θέση off side.

Στο 81' η Ελεούσα χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία. Οι παίκτες του Ανέστη Ζώη έπαιξαν συνεχόμενο passing game στην περιοχή του Περιβολίου, ο Μαρμούτας έκανε το τελικό σουτ, όμως ο Σαμοίλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ με νέα εκπληκτική επέμβαση.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Ελεούσα στο 84' με τον Κεφάλα. Δύο αλλαγές συνδυάστηκαν στη συγκεκριμένη φάση. Ο Παλαιοχώρης βρήκε ωραία τον Κεφάλα και αυτός με προβολή νίκησε τον Σαμοίλη στην έξοδο και έκανε το 5-0. Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-άνοδο της Ελεούσας.

Σουτ του Καρβάλιο στο 85', απέκρουσε δύσκολα ο Αρχοντάκης σε κόρνερ.

Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Η Θύελλα Ελεούσας με 14 βαθμούς θα τερματίσει πρώτη στον 3ο όμιλο των μπαράζ.

Λήξη της αναμέτρησης. Ευρεία και άνετη νίκη της Θύελλας Ελεούσας με 5-0 επί της Αναγέννησης Περιβολίου και άνοδος στην Γ' Εθνική. 

 

 

 

Σχολιασμος