Θύελλα Ελεούσας: «Ζητούμε συγγνώμη για το τραγικό λάθος»

22.06.2024 Αναγνώστηκε 1205 φορές #Γ' Εθνική

Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην ένσταση του Άρη Φιλιατών, η οποία έγινε δεκτή, στην πρώτη της αντίδραση η διοίκηση της Θύελλας Ελεούσας, παραδέχεται το τραγικό της λάθος που στοίχισε στην ομάδα την άνοδο στην Γ'Εθνική, ζητώντας συγγνώμη από όλους.

 

Θύελλα Ελεούσας: «Ζητούμε συγγνώμη για το τραγικό λάθος»

Από τη Θύελλα παραδέχονται το λάθος που έγινε στον αγώνα με την Αναγέννηση Περιβολίου όπου υπήρξε αντικανονική συμμετοχή του Στέφανου Παπαρούνα. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι θα διεξαχθούν άμεσα η Γενική Συνέλευση αλλά και οι Εκλογές για νέο Δ.Σ.

Η Ανακοίνωση:

«Δυστυχώς μετά την ένσταση του Άρη Φιλιατών, η οποία έγινε αποδεκτή από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η ομάδα μας χάνει οριστικά την άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ, παρότι  την κέρδισε καθαρά και τίμια εντός των αγωνιστικών χώρων. Το λάθος εκ μέρους μας υπήρξε τραγικό και μοιραίο, για αυτό οφείλουμε να ζητήσουμε ταπεινά και ειλικρινά Συγγνώμη  από όλους, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και μέλη. Άμεσα θα καλεσθεί Γ.Σ. όπου θα τεθούμε υπό την κρίση σας και θα οριστούν οι εκλογές νέου Δ.Σ. του συλλόγου».

Σχολιασμος