Παραμένει στον πάγκο της Πίνδου Κόνιτσας ο Χρήστος Βαζάτης

26.06.2024 Αναγνώστηκε 702 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην τεχνική ηγεσία της Πίνδου Κόνιτσας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Βαζάτης με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

Παραμένει στον πάγκο της Πίνδου Κόνιτσας ο Χρήστος Βαζάτης
Ο Χρήστος Βαζάτης θα κοουτσάρει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους παίκτες για τη συνεργασία που έχουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πίνδου Κόνιτσας:
 
Η Διοίκηση του ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1952 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Βαζάτη για την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025.
 
Η συνεργασία, η επικοινωνία καθώς και ολόκληρη η παρουσία του οργανισμού όπως τονίστηκε και από τις δυο πλευρές έφεραν εύκολα τη ανανέωση της συνεργασίας.
Ο Χρ. Βαζάτης από την πλευρά του δήλωσε: «Αρχικά ευχαριστώ την Διοίκηση και τους παίκτες για την συνεργασία και είναι ευχάριστο για έναν προπονητή να δουλεύει σε ένα τέτοιο σύλλογο με τέτοιο κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ευχαριστούμε και τους Κονιτσιώτες για την στήριξη στην ομάδα και στα παιδιά της Κόνιτσας. Ελπίζουμε με τις εργασίες που γίνονται ,να μπούμε όσο πιο γρήγορα στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν όλοι το άθλημα και την έδρα αλλά και την ομάδα. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς»
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν χωρίς τραυματισμούς.
Coach Σιδεροκέφαλος! 

Σχολιασμος