Με δυο κάτω των 20 η Α’ και Β’ κατηγορία

01.07.2024 Αναγνώστηκε 530 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με δυο παίκτες κάτω των 20 ετών θα αγωνίζονται στην εντεκάδα τους υποχρεωτικά οι ομάδες στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ για την περίοδο 2024-2025.

 

Με δυο κάτω των 20 η Α’ και Β’ κατηγορία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ε της ενώσεως:

Ύστερα από την 08/07/2021 σχετική απόφαση της Ε.Ε. της Ένωσής μας, για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 ισχύουν οι παρακάτω περιορισμοί ηλικίας ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσής μας:

1)   Συμμετοχή ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών.

   Στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, στην αρχική ενδεκάδα θα συμμετάσχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, οι οποίοι θα αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

   Στην Β΄ κατηγορία, στην αρχική ενδεκάδα θα συμμετάσχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, οι οποίοι θα αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

  Σε περίπτωση αντικατάστασης (αλλαγής) αυτού, για οποιαδήποτε αιτία (τραυματισμός κ.λ.π.) ο αντικαταστάτης   θα   πρέπει   να   είναι   και   αυτός   κάτω   των  20  ετών  και  σε  περίπτωση  που  στους αναπληρωματικούς δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής κάτω των 20 ετών  τότε η ομάδα θα συνεχίσει τον αγώνα με τον ανάλογο μειωμένο αριθμό ποδοσφαιριστών. Σε περίπτωση κόκκινης κάρτας ποδοσφαιριστή κάτω των 20, η ομάδα θα αγωνίζεται χωρίς να έχει στη σύνθεσή της απαραίτητα ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών.

  Τυχόν χρησιμοποίηση, που αντίκειται στους παραπάνω περιορισμούς και μετά από υποβολή ένστασης αντιπάλου Σωματείου, ή κάθε τρίτου που έχει έννομο συμφέρον, η υπαίτια ομάδα θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπονται από το Άρθρο 23 του Κ.Α.Π."

Σχολιασμος