Μεταγραφική..βόμβα η Κοσμηρά με Καραμποΐκη

17.07.2024 Αναγνώστηκε 1278 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η ομάδα της Κοσμηράς προκάλεσε αίσθηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο του ερασιτεχνικού με την ανακοίνωση της μεταγραφής του 23χρονου μεσοεπιθετικού, Βαγγέλη Καραμποίκη. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που έχει ήδη διακριθεί για τις επιδόσεις του σε Super League 2 και Γ’ Εθνική, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τους Πράσινους που μπαίνουν δυνατά στη μεταγραφική περίοδο.

Μεταγραφική..βόμβα η Κοσμηρά με Καραμποΐκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Κοσμηράς ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού  Βαγγέλη Καραμπόικη από την ΑΕ Λευκίμμης.

 

Ο Βαγγέλης, με την εμπειρία του σε ΠΑΣ Γιάννινα,Σούλι Παραμυθιάς,Παραλίμνι,ΑΣ Σαντορίνη,Αχερ.Καναλακίου, FC Kreuzlingen,Θεσπρωτό,Τηλυκράτη, Λευκίμμη και με κλήση στην Εθνική ομάδα Κ-19,έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έχοντας δείξει εξαιρετική απόδοση στις προηγούμενες ομάδες του και με τις ικανότητες του είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην προσπάθειά μας για επίτευξη των στόχων μας.

 

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην οικογένεια το μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας."

Σχολιασμος