Πεντάδα μεταγραφών για τους Αμπελόκηπους

23.07.2024 Αναγνώστηκε 1242 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Οι Φάνης Τσίκας και Αλέξανδρος Δάλλας που έπαιζαν στην ΑΕ Γιάννενα αλλά και οι Σωτήρης Δάλλας, Άγγελος Τάτσης και Κωνσταντίνος Τσόδουλος από τους Τίγρεις αποτελούν τις πέντε πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των Αμπελοκήπων.

Πεντάδα μεταγραφών για τους Αμπελόκηπους

Έντονο το νεανικό στοιχείο στις πρώτες μεταγραφές των Αμπελοκήπων, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η απόκτηση κι άλλων παικτών.

  • Ο 19χρονος επιθετικός Φάνης Τσίκας πέρυσι σημείωσε 22 γκολ με τη φανέλα της ΑΕ Γιάννενα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στην Αγία Μαρίνα.
  • Ο πλάγιος αμυντικός Αλέξανδρος Δάλλας πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Γιάννενα. Έχει παίξει, επίσης, για τις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα Κ20, για το Βελισσάριο με το οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου, και έπειτα στο νομό Σερρών για την ομάδα του Πανσερραϊκού Κ19, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής(Γ Εθνική), Ολυμπιακό Λεύκωνα, Δόξα Λιθότοπου, στον Θρίαμβο Λούρου και τη Θύελλα Κατσικάς.
  • Τρεις παίκτες απέκτησε από τους Τίγρεις η ομάδα των Αμπελοκήπων. Πρόκειται για τον 21χρονο μέσο Άγγελο Τάτση, τον 17χρονο αμυντικό χαφ Σωτήρη Δάλλα και τον 17χρονο εξτρέμ Κώστα Τσόδουλο.

Η διοίκηση των Αμπελοκήπων τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και επίτευξη των στόχων.

Σχολιασμος