Συγχαρητήριες ανακοινώσεις των ομάδων για Βρακά

23.07.2024 Αναγνώστηκε 674 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ και την ανάδειξη του Μάκη Γκαγκάτση ως προέδρου της ΕΠΟ, ανακοινώθηκαν τόσο τα μέλη της Ε.Ε. όσο και όλοι όσοι θα έχουν θεσμικό ρόλο στην ομοσπονδία. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά ανήκει και ο Κώστας Βρακάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, ο οποίος αναλαμβάνει ένα σημαντικό κομμάτι, αυτό του προέδρου της Επιτροπής των Εθνικών Ομάδων. Αρκετές ήταν οι ομάδες που εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την ανάληψη αυτής της θέσης.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις των ομάδων για Βρακά

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΕΠΣΗΠ

Η ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ συγχαίρει το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση για την εκλογή του στο μεγαλύτερο θεσμικό αξίωμα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Συγχαίρει όλα τα Μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. που εκλέχθηκαν, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό μας  κ. Κωνσταντίνο Βρακά για την εκλογή του.

Ο κ. Βρακάς είναι άνθρωπος με γνώση και όραμα για το ποδόσφαιρο και η Ένωσή μας είναι απόλυτα σίγουρη ότι οι στόχοι που θα θέσει, από το πιο σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας της Ε.Π.Ο. , ως Πρόεδρος όλων των Εθνικών Ομάδων, που αναλαμβάνει, θα επιτευχθούν στον υπέρτατο βαθμό.  

Θύελλα Κατσικάς

Η διοικηση της Θύελλας Κατσικας συγχαρεί τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΕΠΟ Χρυσόστομο Γκαγκάτση , συγχαίρει όλα τα μέλη της Ε.Ε και της ΕΠΟ που εκλέχθηκαν.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ενώσεως μας Κ Βράκα Κωνσταντίνο για την εκλογή του. Είμαστε σίγουροι πως θα εκπληρώσει στο έπακρο οποίους στόχους και αρμοδιότητες του έχουν ανατεθεί.

Θύελλα Ελεούσας

Το Δ.Σ. της Θύελλας Ελεούσας συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ κ.Βρακά για την εκλογή του στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει ως πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων.

Αγροτικός Καστρίτσας

Ακόμη συγχαίρουμε τον κύριο Χρυσόστομο Γκαγκατση για την εκλογή του στην προεδρεία της ΕΠΟ όπως επίσης τον κύριο Κωνσταντίνο Βράκα νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΕ της ΕΠΟ και τα νέα μέλη!!! Πιστεύουμε πως είναι άνθρωποι με γνώση όραμα και θετική σκέψη και παράλληλα θα συμβάλλουν τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτευχθεί η ομαλή και επιτυχημένη έκβαση των απαιτούμενων ενεργειών του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού θεσμού στη χώρα μας. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία!!!

ΠΑΣ Μετσόβου

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μετσόβου συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ κ.Βρακά για την εκλογή του στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και για τα νέα του καθήκοντα ως Πρόεδρος όλων των Εθνικών Ομάδων και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

 

 

 

Σχολιασμος