Επιτυχημένη η ημερίδα διαιτησίας από ΕΠΣΗΠ και ΣΔΗΠ

06.09.2024 Αναγνώστηκε 778 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική Συνάντηση-Ενημέρωση με θέμα: "Ενδιαφέροντα σημεία των κανόνων του παιχνιδιού 2024-2025 και ανάλυση περιπτώσεων αγώνα, διαιτησίας που διοργανώθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου (ΣΔΗΠ) και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων(ΣΠΠΙ).

Επιτυχημένη η ημερίδα διαιτησίας από ΕΠΣΗΠ και ΣΔΗΠ
Παππάς
Λευτέρης Παππάς

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση και η εκπαίδευση των προπονητών και των εκπροσώπων των ερασιτεχνικών ομάδων σχετικά με τους κανονισμούς διαιτησίας και τις πρόσφατες αλλαγές που έχουν εφαρμοστεί στο ποδόσφαιρο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα στα παλιά σφαγεία , όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον κ.Μπριάκο για θέματα που αφορούν τον τρόπο εφαρμογής των κανονισμών, καθώς και την ορθή ερμηνεία κρίσιμων φάσεων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η παρουσίαση έγινε με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο περιλάμβανε βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες, προκειμένου να αναλυθούν παραδείγματα επίμαχων αποφάσεων. Η ημερίδα αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία για την καλύτερη κατανόηση των κανονισμών και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχαριστίες προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, καθώς και με την υπόσχεση ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν με στόχο την συνεχή βελτίωση του αθλήματος.

Σχολιασμος