Γκούρας: «Μόνο κέρδος έχουν οι παίκτες από τέτοια ματς» (video)

07.09.2024 Αναγνώστηκε 614 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο #Κύπελλο Ελλάδας

Στην προσπάθεια και στον μόχθο των ποδοσφαιριστών του αλλά και στη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων στάθηκε μετά τον ιστορικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς Νίκος Γκούρας, ο οποίος ανέφερε ότι οι παίκτες του μόνο κέρδος έχουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Γκούρας: «Μόνο κέρδος έχουν οι παίκτες από τέτοια ματς» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γκούρα στη συνέντευξη τύπου

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς, για το Σύλλογο, για τη διοίκηση, για όλους που ένας άνθρωπος μέσα σε δυο ώρες κατάφερε να αναγνωρίσει την τεράστια προσπάθεια που έγινε και μιλάω για τον Παύλο Δερμιτζάκη, στην προσπάθεια να φιλοξενήσει όσο γίνεται καλύτερα την ΑΕΛ. Έγινε τεράστια προσπάθεια να μπορέσουν να φτιάξουν το γήπεδο, τα αποδυτήρια και να φιλοξενηθεί η ΑΕΛ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό δείξαμε την περσινή χρονιά και όλα τα χρόνια που είμαστε στο ερασιτεχνικό.

Ήταν μεγάλη πρόκληση για μας να αγωνιστούμε απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες, να χαρούν τα παιδιά το παιχνίδι και μόνο κέρδος έχουμε απ’ αυτό. Το σκορ δεν μας αφορά, ξέραμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορούμε να κάνουμε. Η χαρά μας από όταν έγινε η κλήρωση μέχρι και σήμερα ήταν τεράστια. Ιστορική η μέρα για τον Σύλλογο, αναγνωρίζω την τεράστια προσπάθεια των παιδιών, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση για τη δουλειά στο χλοοτάπητα, να φιλοξενηθούν τα παιδιά, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Να συγχαρώ τον Παύλο, έχει μια καλή ομάδα, δουλεμένη. Να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και στον ίδιο προσωπικά γιατί το αξίζει και έχουμε ανάγκη από Έλληνες προπονητές που να προοδεύουν με την ομάδα τους».

Για το εάν αφήνει αγωνιστική παρακαταθήκη: «Τεράστια. Το ότι κάποια παιδιά έπαιζαν στο Β’ τοπικό και σήμερα έπαιξαν με τέτοια ομάδα είναι τεράστια παρακαταθήκη. Μιλάμε για παιδιά που θα πάνε δουλειά, σχολείο, στις σπουδές τους και θα το συζητάνε για πολλά χρόνια. Είχα πει εμείς να κάνουμε την προσπάθειά μας όσο μπορούμε, τα παιδιά μόχθησαν αλλά κάποια πράγματα δεν βγήκαν γιατί υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Είμαι ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά προσπάθησαν».

 

Σχολιασμος