Ευχαριστίες ΠΑΣ Κάστρου σε Δήμο Ζίτσας και ομάδες

21.09.2024 Αναγνώστηκε 158 φορές

Τις ευχαριστίες του στο Δήμο Ζίτσας για την παραχώρηση του γηπέδου των Αγίων Αναργύρων ως έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν εξέφρασε ο ΠΑΣ Κάστρου που ευχαριστεί τη διοίκηση του Ροδοτοπίου για την παραχώρηση του γηπέδου στο σημερινό ματς με την Κληματιά αλλά και άλλες ομάδες για τη συνεργασία που είχαν στη περίοδο της προετοιμασίας.

Ευχαριστίες ΠΑΣ Κάστρου σε Δήμο Ζίτσας και ομάδες
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
O ΠΑΣ ΚΑΣΤΡΟΥ ευχαριστεί:
1)Τον Δήμαρχο Ζίτσας και το δημοτικό συμβούλιο Ζίτσας για την παραχώρηση του γηπέδου των Αναργύρων ως έδρα της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-2025,και δεσμεύεται για τη διατήρηση - περιποίηση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου
2)Τους χορηγούς μας και τους κατόχους διαρκείας για την πολύτιμη βοήθεια τους
3)Τη διοίκηση της Πασσαρώνας Ροδοτοπίου για την παραχώρηση του γηπέδου τους για την πρώτη αγωνιστική και τον μεταξύ μας αγώνα κυπέλου
4)Τις ομάδες α) Παντελεήμων Δροσοχωρίου, β) Δόξα Κρανούλας ,γ) Α.Ο.Νεοκαισαρειας, δ)Φλόγας Πετσαλειου, ε)Α.Ο. Ζωοδόχου και 6)ΠΑΣ Περιβλέπτου για την φιλοξενία των μεταξύ μας φιλικών προετοιμασίας.
Ευχαριστεί επίσης τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας για την παραχώρηση του γηπέδου για την διεξαγωγή φιλικού προετοιμασίας με ομάδα της ΕΠΣ Άρτας (Αίαντας Ράχης).
Τέλος ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες, αξιωματούχους και φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς των παιδιών μας. 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχολιασμος