Τριπλασίασαν τις νίκες τους Ελεούσα και Ανατολή

02.10.2024 Αναγνώστηκε 597 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το απόλυτο των νικών σε τρεις αγωνιστικές κατέχουν στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής η Θύελλα Ελεούσας που κέρδισε στις καθυστερήσεις το Μέτσοβο με 2-3 και η Ανατολή (0-1) το Κεφαλόβρυσο στο γήπεδο της ΕΠΣ με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν με εννιά παίκτες το ματς. Με νίκες προχώρησαν η Καστρίτσα (3-0) το Νεοχωρόπουλο, οι Αμπελόκηποι (2-6) την Κοσμηρά και οι Λογγάδες (0-2) το Νησί. 

Τριπλασίασαν τις νίκες τους Ελεούσα και Ανατολή

Στο Μέτσοβο, η Θύελλα πήρε το προβάδισμα με τον Μουχάνη, οι Μετσοβίτες ανέτρεψαν το σκορ με τους Τσουλιάη και Μουχάνη, η Ελεούσα ισοφάρισε με τον Νάσιο και πήρε τη νίκη με τον Κεφάλα στις καθυστερήσεις με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή ότι δεν έπρεπε να γυρίσει πίσω τη φάση και να δώσει φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ, από τη στιγμή που είχε δοθεί το πλεονέκτημα.

Τρίτη νίκη και για την Ανατολή στο πρωτάθλημα που επικράτησε με 0-1 χάρη στο γκολ του Χριστακόπουλου. Το Κεφαλόβρυσο ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες ενώ υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω έντασης. 

Στο γήπεδο της Κοσμηράς, οι Αμπελόκηποι έφτασαν εύκολα στη νίκη με σκορ 2-6 και έφτασαν τους επτά βαθμούς, όσους έχει και η Καστρίτσα που κέρδισε με 3-0 το Νεοχωρόπουλο με γκολ των Σπύρου, Αγγελόπουλου και Λισγάρα. Σεφτέ στις νίκες έκανε και ο Τιτάνας Λογγάδων που επικράτησε με 0-2 του Αετού Νήσου στο γήπεδο της ΕΠΣ χάρη στα γκολ των Δραγάτη και Γιαννακού.

Xωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση του Κουτσελιού με την Κόνιτσα (0-0).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Μέτσοβο- Θύελλα Ελεούσας 2-3

Κεφαλόβρυσο- Ανατολή 0-1

Κουτσελιό-Πίνδος Κόνιτσας 0-0

Καστρίτσα- Νεοχωρόπουλο 3-0

Κοσμηρά- Αμπελόκηποι 2-6

Νησί- Λογγάδες 0-2 

21.00

Χουλιαράδες- Σταυράκι 

Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς 

Σχολιασμος