Πρώτη νίκη οι Λογγάδες, άσφαιρο το Νησί (video)

05.10.2024 Αναγνώστηκε 238 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης ο Τιτάν Λογγάδων καθώς επικράτησε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ με 0-2 του Αετού Νήσου για την 3η αγωνιστική της Α' Ερασιτεχνικής και ανέβηκαν στους 4 βαθμούς. Κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους Νησιώτες που μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς χωρίς ακόμα να έχουν πετύχει καν γκολ. 

Πρώτη νίκη οι Λογγάδες, άσφαιρο το Νησί (video)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη φάνηκε πιο έτοιμη και πιο δεμένη στο γήπεδο, ήξερε τι ήθελε και το πήρε, σε αντίθεση με το Νησί που έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και δέχεται εύκολα γκολ. Η πρώτη απειλή για τους Λογγάδες ήταν στο 13' όταν ο Δραγάτης Α. έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 25' οι Λογγάδες άνοιξαν το σκορ όταν μετά από πλάγιο άουτ και αρχική απομάκρυνση ο Δραγάτης Α. με κοντρόλ κια σουτ με το κουτουπιέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κολιού για το 0-1. 

Το Νησί προσπάθησε να απαντήσει και στο 27' ο Μητσιόπουλος βρέθηκε μόνος του από πλάγια αριστερά, όμως σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Δραγάτη Π. και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι Λογγάδες έφτασαν τελικά σε δεύτερο γκολ στο 42' εκμεταλλευόμενοι λάθος της άμυνας του Νησιού. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Αναστασιάδη και μπέρδεμα στο κέντρο της άμυνας του Νησιού ο Γιαννακός με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 μέσα σε πανηγυρισμούς. 

Στο τέλος του πρώτου μέρους υπήρξε αψιμαχία μεταξύ ορισμένων παικτών του Νησιού και ο προπονητής Μπίλης προχώρησε σωστά σε 4 μαζεμένες αλλαγές. Εκτός από την αλλαγή ψυχολογίας οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα του Νησιού και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 52' ένα σουτ του Αλεξίου το μπλόκαρε ο Δραγάτης Π., ενώ στο 57' και πάλι ο πορτιέρο των Λογγάδων είχε απάντηση σε ένα σουτ του Πρέντζα από δεξιά. Η πιο εντυπωσιακή επέμβαση του Παναγιώτη Δραγάτη ήρθε στο 59' όταν ο Τζημογιάννης εκτέλεσε με δύναμη φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και άλλαξε πορεία πηγαίνοντας προς τα δίχτυα, όμως ο Δραγάτης με σωτήρια επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 69' και πάλι ο Δραγάτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ όταν ο Σίμπας έκανε τη σέντρα και ο Τζημογιάννης πήρε την κεφαλιά, με τους Νησιώτες να χάνουν ακόμα μια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπουν στον αγώνα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους που έφτασαν σε δύο περιπτώσεις κοντρα στο τρίτο γκολ. Πρώτα στο 80' όταν ο Γιαννακός έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Λαλάκο και αυτός πλάσαρε στην έξοδο του Κολιού, όμως η μπάλα πέρασε σύριζα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νησιού. 

Στο 83' ο νεοαποκτηθέντας Σπύρος Νικολάου δέχτηκε ασίστ από τον Γιαννακο και σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κολιού. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Δαδάνη βρήκε τους Λογγάδες να  πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ το Νησί δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει.

Διαιτησία: Δαδάνης (Θανασιάς - Κατσουλίδου)

Αετός Νήσου (Κώστας Μπίλης): Κολιός, Κονδύλης, Οικονόμου, Κολόσης, Κοτσίνας (46' Γερούκαλης), Πρέμος, Κλεισούρας (46' Τζημογιάννης), Αλεξίου (63' Τζώρτζης), Μητσιόπουλος (46' Σίμπας), Καλαμπόκης, Ζαρκαλής (46' Πρέντζας).

Τιτάν Λογγάδων (Γιάννης Λώλης):  Δραγάτης Π., Σιδηρόπουλος, Σαλπιγκτίδης (63' Κούτλας), Μακρής, Παναγιώτου, Πάκος (46' Λάππας), Γιαννακός, Γκόλιας (72' Τσιατούρας), Μπάγιας (76' Νικολάου), Δραγάτης Α., Αναστασιάδης (72' Λαλάκος).

 

 

Σχολιασμος