Ξεκίνημα με νίκη για την Ηλιόκαλη, 4-1 την Αετορράχη (video)

06.10.2024 Αναγνώστηκε 276 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Mε τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής η Ηλιόκαλη, η οποία επικράτησε με σκορ 4-1 της Αετορράχης σε παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Ηλιόκαλης.

Ξεκίνημα με νίκη για την Ηλιόκαλη, 4-1 την Αετορράχη (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 20’ όταν σε σέντρα του Βάσιου, ο Τσιώνης με πλασέ έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 32’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιάκου και με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Το 3-0 ήρθε για την Ηλιόκαλη στο 71’ με πλασέ του Βάσιου μετά από ασίστ του Τσιάκου.

Η Αετορράχη μείωσε σε 3-1 στο 77’ με τον Ντούτση και στο 81’ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Ναστούλη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Η Ηλιόκαλη είχε φάσεις με τον Τσιώνη με το σουτ του οποίου η μπάλα έγλειψε το δοκάρι, ένα σουτ του Βάσιου που έδιωξε ο Ζώτος και χαμένα τετ α τετ με Βάσιο και Τσιάκο.

Η Αετορράχη είχε ένα δοκάρι με το σκορ στο 2-0 με τον Βέργο αλλά και μια καλή στιγμή με τον Ντούτση.
Διαιτησία: Δόσης (Κολιός- Τζίμα)
Ηλιόκαλη: Γκαραμέτσιος, Καραμπίνας (64’ Κάππης), Παππάς Α (46’ Χαλκιάς), Παππάς Κ, Τσουμάνης,Τσιώνης, Σκουτελιάς (46’ Μπλέτσας), Πανούσης (80’ Οικονόμου), Βάσιος, Ναστούλης, Τσιάκος.
Αετορράχη: Ζώτος Ν, Μπίστας, Μοτσενίγος (46’ Μαγκλάρας), Τσιούρης, Ζώτος Α, Γερογιάννης, Ντούτσης, Μπλάτζος (46’ Μπιτχαβάς), Βέργος, Στεφάνου (70’ Τσιούρης), Κουτσολάμπρος (48’ Μπάκας).

Σχολιασμος