Με πρωταγωνιστή τον Καραμποΐκη, 0-4 η Κοσμηρά το Νεοχωρόπουλο (video)

06.10.2024 Αναγνώστηκε 361 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο ντέρμπι ουραγών της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, το Νεοχωρόπουλο φιλοξένησε για την 4η αγωνιστική την Κοσμηρά, με την φιλοξενούμενη ομάδα, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Βαγγέλη Καραμποΐκη, να επικρατεί με 0-4 σημειώνοντας όλα τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Κοσμηρά δίκαια επικράτησε και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα, καθώς ήταν η ομάδα που δημιούργησε αρκετές απειλές στο πρώτο ημίχρονο και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο δεύτερο μέρος.

Με πρωταγωνιστή τον Καραμποΐκη, 0-4 η Κοσμηρά το Νεοχωρόπουλο (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Μόλις στο 10΄ το σουτ του Μπαλαμάτσια πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 18΄ το Νεοχωρόπουλο  προσπάθησε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο με τον Κιούρκα, το σουτ του οποίου είχε την ίδια κατάληξη, ενώ λίγο αργότερα η σέντρα σουτ του Μπεζάτι πέρασε άουτ δίπλα από το δεύτερο κάθετο δοκάρι.

Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Κοσμηράς, η οποία σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες.

Στο 23΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Αγγέλη ο Περβανάς πήρε την κεφαλιά, με τον Δημητρίου να αποκρούει με το ένα χέρι.

Στο 38΄ το σουτ του Καραμποΐκη  σταμάτησε πάνω σε σώματα αμυντικών και στην επαναφορά της η μπάλα βρέθηκε στον Περβανά, ο οποίος την έστειλε άουτ.

Στο 42΄ ο Περβανάς έκανε την σέντρα στον Καραμποΐκη, εκείνος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Καραμποΐκης με δύο δικές τους ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 0-0 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Μιχάλη Νίτα, το κατάφεραν έχοντας οδηγό τους τον Καραμποΐκη στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα, ο Κραμποΐκης για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 47΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ, ενώ στο 54΄ ήρθε και το δεύτερο τέρμα της Κοσμηράς με τον Μπαλαμάτσια να γράφει το 0-2 με δυνατό σουτ.

Στο 65΄ με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Καραμποΐκης σημείωσε το 0-3, ενώ στο 81΄ πετυχαίνοντας χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με δική του διπλή προσπάθεια.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κόλλιας-Τσάγκας)

Νεοχωρόπουλο (Αντώνης Κοζανίτης): Δημητρίου, Κουτούλης, Νάτσιας (74΄ Ανθόπουλος), Σουλάϊ,  Ζάννης (46΄ Πολίτης), Μαραγκός, Μπίττας (57΄ Τσάνε), Κιούρκας (63΄ Κασίμης), Μπεζάτι (57΄ Λούζης), Γεωργιάδης, Στεργίου.

Κοσμηρά (Μιχάλης Νίτας): Χάϊδος, Τσούρης (57΄ Γιαννάκης),  Περβανάς, Παπαδημητρίου, Αγγέλης, Νάκιας (56΄ Παπαδόπουλος), Καραμποΐκης, Τσούνης (25΄ λ.τρ. Χριστογιώργος), Μπαλαμάτσιας, Νιτσιάκος (68΄ Γκούζος), Λάμπρης (68΄ Μύταρης).

Σχολιασμος