Την Μπου-«κουβάλησε» στις πλάτες του, Ελεούσα-Κεφαλόβρυσο 1-0 (video)

09.10.2024 Αναγνώστηκε 1300 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην εξ΄αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην Θύελλα Ελεούσας και την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου που πραγματοποιήθηκε στο «Θεόδωρος Λώλης» και η οποία ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι γηπεδούχοι επικράτησαν και συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους διατηρώντας τόσο το απόλυτο, όσο και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Νίκος Μπουκουβάλας στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι αρκετά δραστήρια και να φτάνει αρκετά συχνά στα αντίπαλα καρέ, σπαταλώντας μάλιστα δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος κάθε ημιχρόνου.

Την Μπου-«κουβάλησε» στις πλάτες του, Ελεούσα-Κεφαλόβρυσο 1-0 (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

 Στα πρώτα λεπτά δεν πραγματοποιήθηκε κάποια σημαντική απειλή εκατέρωθεν, με την Αναγέννηση ωστόσο να είναι η ομάδα που είχε την κατοχή.

Στο Κεφαλόβρυσο ανήκε και η πρώτη καλή στιγμή, με το σουτ του Τζίμα να αποκρούεται από τον Αρχοντάκη.

Στο 26΄ απείλησε για πρώτη φορά και η Ελεούσα, με το σουτ του Μαρμούτα να αποκρούει με το ένα χέρι ο Γεωλδάσης,

ενώ στο 30΄ το σουτ του Νούγια κατέληξε αρκετά άουτ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε σε πολύ καλό χρονικό σημείο ο Μπουκουβάλας, όταν στο 40΄ ο Νούγιας έκανε την ασιστ κι εκείνος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και χάρισε όπως αποδείχθηκε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Στο 43΄ ο Πότσης εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο με τον Αρχοντάκη να διώχνει πέφτοντας.

Στην εκπνοή, το Κεφαλόβρυσο έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν στο 45΄ ο Πότσης έκανε το σουτ ο Αρχοντάκης απομάκρυνε ασθενώς και στην επαναφορά ο Έξαρχος από την μικρή περιοχή έστειλε άουτ την μπάλα.

Ενώ αμέσως μετά ο Αλεξίου δεν βρήκε καλά την μπάλα και μπλόκαρε εύκολα ο Αρχοντάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο μέρος του καλύτερα πατούσε στον αγωνιστικό χώρο, η Θύελλα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Μόλις στο 53΄ ο Νάσιος είδε ωραία τον Μουχάνη, με τον δεύτερο με κεφαλιά να στέλνει άουτ την μπάλα.

Την ίδια κατάληξη είχε και το στρωτό σουτ του Νούγια λίγο αργότερα, ενώ στο 62΄ το αδύναμο σουτ του Μπουκουβάλα δεν ανησύχησε τον Γεωλδάση, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα.

Στην συνέχεια από ωραία ατομική ενέργεια του Ρίζου ήρθε ακόμη μια απειλή από πλευράς Ελεούσας, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεύτερο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις το Κεφαλόβρυσο βγήκε μπροστά και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει το ματς, όταν ο Λάμπρος έκανε την σέντρα και ο Έξαρχος δεν πρόλαβε την μπάλα σε κενή εστία κι εκείνη κατέληξε άουτ.

Διαιτησία: Μπόσιας (Παπαδημητρίου-Κατσουλίδου Π.)

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Παληοχώρης (65΄ Καράσας), Νάσιος, Τζίμας, Μπουκουβάλας (86΄ Μαλλάτος), Μουχάνης (75΄ Τσιάμης), Νούγιας (65΄ Τσάγκας), Σταμούλης, Κεφάλας (65΄ Ρίζος), Τσουμάνης.

Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (Γιώργος Πότσης): Γεωλδάσης, Λάμπρος, Μητρογιάννης, Ζυγοτέγος, Κούτρας, Καμονάς (46΄ Μαυρίδης), Μπιστιόλης (86΄ Μπάσιος), Τζίμας (71΄ Τσιόκας), Έξαρχος, Πότσης, Αλεξίου (86΄ Γότσης).

Σχολιασμος