Άνετη πρόκριση της Νεοκαισάρειας με 0-6 επί του Ασβεστοχωρίου(video)

10.10.2024 Αναγνώστηκε 914 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Νεοκαισάρεια επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-6 επί του Ασβεστοχωρίου στην 1η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επιβεβαιώνοντας την καθολική της υπεροχή απο την αρχή της αναμέτρησης και προκρίθηκε στην 2η φάση.

 

Άνετη πρόκριση της Νεοκαισάρειας με 0-6 επί του Ασβεστοχωρίου(video)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Ρομέο άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι το ημίχρονο έκλεισε με το εύθραυστο 0-1, η Νεοκαισάρεια έχασε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει τη διαφορά, με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια. Η απόλυτη κυριαρχία της ομάδας ήταν εμφανής, αλλά δεν μπόρεσε να μεταφραστεί σε περισσότερα γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήθελαν να «τελειώσουν» γρήγορα το παιχνίδι. Στο 47ο λεπτό, ο Ναθαναήλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, τσιμπώντας έξυπνα την μπάλα και στέλνοντάς την στα δίχτυα. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, στο 49', ο Μπέτσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το 0-3, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο αγώνας πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 75’, ο Παγκάκης σκόραρε μέσα από την περιοχή για το 0-4, ενώ ο Καραπέτρος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Νεοκαισάρειας με δύο προσωπικά του γκολ στο 77’ και στο 80’, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Με αυτή την άνετη νίκη, η Νεοκαισάρεια προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αετό Νήσου.

Διαιτησία:Γεωργίου Δ.(Κυριαζή Α.,Γατσόμαλος Β.)

Στιγμιότυπα: Σάκης Σούλης

Σχολιασμος