Προκρίθηκε η Κρανούλα, 1-4 το Κρυφοβό (video)

10.10.2024 Αναγνώστηκε 1088 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο των Σερβιανών η ΑΕ Κρανούλας, καθώς επικράτησε του Κρυφοβού με σκορ 1-4 για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Θύελλα Ελεούσας.

 

Προκρίθηκε η Κρανούλα, 1-4 το Κρυφοβό (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του Σωτήρη Βλαχογιώργου, η οποία θα επιστρέψει μεθαύριο στο ίδιο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο Αβγού για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Όσο για την νεοσύστατη ομάδα του Κρυφοβού έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε σε μια δυνατή αντίπαλο. Μετά από πολλά χρόνια το Κρυφοβό κατεβαίνει στο ερασιτεχνικό και πλαισιώθηκε με παίκτες που έχουν παραστάσεις και από την Α’ κατηγορία.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Κρανούλα πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5’ με τον Μπισέλα, ο ίδιος παίκτης είχε ένα τετ α τετ που έδιωξε τη μπάλα ο Ιωάννου, ενώ οι γηπεδούχοι που ανέβηκαν ψηλά είχαν μια καλή στιγμή να ισοφαρίσουν με τον Δημητρίου Γιάννη που αστόχησε με διαγώνιο σουτ.

Το γκολ που έδιωξε το άγχος από τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 35’ με εκπληκτικό σουτ ο Βαλάντης Ζήσης (0-2). Οι «οράνιε» είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Γ. Γαβρίλα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με τέρματα των Χάρη Γαβρίλα και Γιώτη, για να μειώσει στο τελικό 1-4 ο Γιάννης Δημητρίου για το Κρυφοβό. 

Η ΑΕ Κρανούλας εκφράζει ευχές στον παίκτη της Κάτση που αποχώρησε τραυματίας.

Διαιτησία: Σιαμέτης (Τζίμα Κ.-Μπλέτσας)

Κρυφοβό: Ιωάννου (Ανδρούτσος Μ), Τσαντούλης, Μπαρέκος Β (Ανδρούτσος Ν), Μόσχος (Δημητρίου Χ), Μπαρέκος Α, Γκεσούλης, Βλάχος (Μπουκουβάλας Ι), Δημητρίου Ι, Σιντόρης, Μακρής, Λιόντος.

Κρανούλα: Γκρέμος, Παντούλης Ε, Γαβρίλας Θ, Ρίζος Χ, Κοροβεσάϊ, Διαμάντης, Ζήσης, Κάτσης, Μπισέλας, Γαβρίλας Γ., Γιώτης.

Σχολιασμος