Ήταν...Θύελλα η Κατσικά, 5-1 το Κουτσελιό (video)

13.10.2024 Αναγνώστηκε 1456 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

 Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το γειτονικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε με το ευρύ 5-1 του ΠΑΟ Κουτσελιού και πέτυχε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς που έχει δώσει μιας και είχε κάνει και το αγωνιστικό της ρεπό.

 

Ήταν...Θύελλα η Κατσικά, 5-1 το Κουτσελιό (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η υπόθεση νίκη κλείδωσε ουσιαστικά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με την Κατσικά να είναι θύελλα όνομα και πράγμα, σημειώνοντας τρία γκολ και είχε και δοκάρι.

Από την άλλη, ο Σπύρος Τασιούλας προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο πρώτο μέρος για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Η Κατσικά πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το εντυπωσιακό 5-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τα πάντα να έχουν κριθεί και το Κουτσελιό να μειώνει σε 5-1.

Τον Αγροτικό Καστρίτσας εκτός έδρας αντιμετωπίζει το Κουτσελιό την Τετάρτη για το Κύπελλο και η Κατσικά φιλοξενεί το Κεφαλόβρυσο. Στο 5’ ο Στέφανος Παπαρούνας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Κουτσελιού και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμάντη για το 1- 0.

Η Θύελλα έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 8’ με τον Σκανδάλη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Παπαρούνα ο Φίλιος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο επόμενο κιόλας λεπτό ο Σκανδάλης με ατομική ενέργεια έκανε το 3-0. Η Θύελλα είχε και άλλα σουτ με τους Ναυρόζογλου και Γιαννιώτη, μια φάση με Σκανδάλη, ενώ το Κουτσελιό είχε ένα σουτ με τον Ναυρόζογλου. Η Θύελλα στο 33’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιχάλη Ηλία από τον Άρη Δάσκαλο.

Ο Σκανδάλης το εκτέλεσε εύστοχα για το 4- 0. Το 5-0 ήρθε στο 50’ με μονοκόμματο σουτ του Ηλία Γιαννιώτη. Το Κουτσελιό μείωσε σε 5-1 στο 60’ με τον Κυριάκο Κακαράντζα, ενώ στο 72’ σε σουτ του Σκανδάλη η μπάλα έγλειψε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κόλλιας- Κωνσταντίνου)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Παπαδόπουλος Θ (67’ Γκέγκα), Φίλιος, Ναυρόζογλου, Κασίμης, Πολυχρόνης (73’ Δημητρακάκης), Σκανδάλης (73’ Κίτος), Γιαννιώτης, Παπαρούνας Στ. (67’ Κασιμόπουλος), Παπαρούνας Αθ, Ηλίας (73’ Καμπούρης).

Κουτσελιό (Σπύρος Τασιούλας): Διαμάντης, Κοσυφαρίνης (40’ Κυριακίδης), Δάσκαλος Α, Ναυρόζογλου Αν, Σιαμέτης, Σπαλιάρας, Κοσμάς (74’ Τσιγαρίδας), Μπακαγιάννης (20’ Κακαράντζας Κ), Κουτσογιάννης (20’ Μάντζιος), Δάσκαλος Ι, Καμπότας Στ (20’ Ναυρόζογλου Ι).

Σχολιασμος