Η Καστρίτσα νίκησε την Κοσμηρά 4-3 σε αγώνα για γερά νεύρα!(photos)

14.10.2024 Αναγνώστηκε 1763 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, η Καστρίτσα κατάφερε να επικρατήσει της Κοσμηράς με σκορ 4-3. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, με 7 γκολ και έντονες φάσεις, προσφέροντας στους φιλάθλους πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις. Παρά την προσπάθεια της Κοσμηράς να επιστρέψει στο ματς στα τελευταία λεπτά, η Καστρίτσα διατήρησε το προβάδισμα και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Η Καστρίτσα νίκησε την Κοσμηρά 4-3 σε αγώνα για γερά νεύρα!(photos)
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κλείμαν, ύστερα από εξαιρετική σέντρα που τον βρήκε ακάλυπτο, γράφοντας το 1-0.

Η Κοσμηρά δεν άργησε να απαντήσει και στο 16', ο Μπαλαμάτσιας, μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια και ασίστ του Τσιούρη, ισοφάρισε με κοντινή προσπάθεια, διαμορφώνοντας το 1-1.
 
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και είχαν τον έλεγχο φτάνοντας δυο φορές κοντά στο γκολ με τον Παπαδόπουλο χωρίς αποτέλεσμα με το 1-1 να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη, η Καστρίτσα μπήκε πιο δυνατά και ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού.
 
Στο 53ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, όταν ο Βαρφής ανατράπηκε από τον Παπαδημητρίου. Ο Κλιτσινάρης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.
 
Στο 70', ο Μελιόπουλος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα της Κοσμηράς και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-1. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με ένα «τσίμπημα» της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά έγραψε το 4-1, δίνοντας την εντύπωση πως ο αγώνας είχε κριθεί.
 
Η Κοσμηρά όμως αντέδρασε άμεσα. Στο 78', ο Τσούνης με ένα όμορφο σουτ μείωσε σε 4-2, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του.
 
Στο 90ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε ο Μπαλαμάτσιας με επιτυχία, μειώνοντας σε 4-3.
 
Παρά την προσπάθεια στα τελευταία λεπτά, η Κοσμηρά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τη Καστρίτσα νικήτρια σε έναν συναρπαστικό αγώνα με 4-3.
 
Διαιτησία:Δαδάνης Α.(Μπόσιας Δ.,Αρβανίτης Μ.)
 
Καστρίτσα(Νταλάκας Α.): Θάνος,Δοβανάς,Κιτσάκης,Μακρής,Κλιτσινάρης,Αγγελόπουλος,Βάρφης(74’ Κολιός),Κύρκος(46’ Μελιόπουλος),Κλέιμαν(74’Σπύρου)Κύργιος(74’ Ζάρρας),Γκρέστας(46’ Λισγάρας).
 
Κοσμηράς(Νίτας Μ.): Χάιδος,Τσιούρης(80΄Μύταρης),Περβανάς,Παπαδημητρίου,Νιτσιάκος(76΄Γκούζος),Νάκιας(76΄Λάμπρης),Αγγέλης,Τσούνης,Καραμποϊκης(8΄λ.τρ Χριστογιώργος),Μπαλαμάτσιας,Παπαδόπουλος(76΄Βίνης).

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος