Παρελθόν από το Κουτσελιό ο Σπύρος Τασιούλας

14.10.2024 Αναγνώστηκε 2555 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρελθόν αποτελεί μετά από τέσσερα χρόνια από τον πάγκο του ΠΑΟ Κουτσελιού ο προπονητής Σπύρος Τασιούλας. Ο  έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα στην Κατσικά και το Διοικητικό Συμβούλιο την έκανε δεκτή.

Παρελθόν από το Κουτσελιό ο Σπύρος Τασιούλας

Στη  θητεία του τις τέσσερις περασμένες σεζόν στον πάγκο του Κουτσελιού, η ομάδα είχε φτάσει στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου το 2022 όπου και ηττήθηκε από την Κράψη, συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδος  και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Οι δρόμοι των δυο πλευρών χωρίζουν φιλικά με τη διοίκηση να πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει τον νέο τεχνικό και αντικαταστάτη του Σπύρου Τασιούλα.

Η Ανακοίνωση του Δ.Σ.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ Κουτσελιού βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ο Σπύρος Τασιούλας. Η απόφασή του να υποβάλλει την παραίτησή του μας λυπεί αλλά οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Ο Σπύρος είναι κομμάτι της ομάδας μας, μαζί βιώσαμε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές.

Με τον Σπύρο στον πάγκο η ομάδα μας συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το 2022 και έγραψε ιστορία με τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Ελλάδος της ίδιας σεζόν. Σύσσωμη η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην πορεία του Σπύρου από εδώ και πέρα. Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή.

Σχολιασμος