Πρώτη νίκη για την Κόνιτσα, 0-1 τους Χουλιαράδες (video)

14.10.2024 Αναγνώστηκε 831 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 5η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής, η Πίνδος Κόνιτσας επικράτησε με σκορ 0-1 των Χουλιαράδων και έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο. Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ το σύνολο του Βαζάτη πήρε το πρώτο τρίποντο νίκης στο φετινό μαραθώνιο.

Πρώτη νίκη για την Κόνιτσα, 0-1 τους Χουλιαράδες (video)

Ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό έγινε στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες καλές στιγμές, όπως με τους Πύρτσιο που άσκησε πίεση στον τερματοφύλακα και παραλίγο να σκοράρει αλλά και με μια ευκαιρία που είχαν με πρωταγωνιστή τον Δημάκο. H Πίνδος προσπάθησε να απειλήσει με σουτ και στατική φάση χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 68’ η ομάδα της Πίνδου ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Χούσο πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή του Πρινέα και με πλασέ ο Μήτσος την έστειλε στα δίχτυα.

Την επόμενη αγωνιστική, οι Χουλιαράδες θα αγωνιστούν στο Κουτσελιό και η Πίνδος Κόνιτσας θα υποδεχτεί στο γήπεδο της ΕΠΣ τον Τιτάνα Λογγάδων.

Διαιτησία: Βλάχος (Μωυσιάδης -Κοσίνας)

Χουλιαράδες (Αντώνης Δημητρίου): Πρινέας, Αναγνωστόπουλος (75’ Βάσσης), Ζώνιος, Ράπτης, Μελιγγιώτης, Δημάκος, Σκουτελιάς, Παπανικολάου (85’ Κουτσάφτης), Θαυμαστός (60’ Τσιγαράς), Τζιάλλας (60’ Ρίζος), Πύρτσιος.

Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης): Βακαλόπουλος, Ηλίας, Ντεντόπουλος, Τσούτσιος, Μήτσος, Πατσιούρας, Έξαρχος Θ (55’ Χαλούλος), Χούσο (70’ Κίτσος), Λάμπρου Ν (87’ Καλές), Σπανός Δ (46’ Κόττικας), Μουρεχίδης.

 

Σχολιασμος