Προκρίθηκαν τα φαβορί, την έκπληξη η Δαφνούλα

16.10.2024 Αναγνώστηκε 1807 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή και στην επόμενη φάση πέρασαν τα φαβορί, με την έκπληξη της δεύτερης φάσης να πραγματοποιείται στο γήπεδο Χαροκοπίου και στην αναμέτρηση της Δαφνούλας με τον ΠΑΣ Μετσόβου, με το Μέτσοβο να γνωρίζει με 4-3 τον αποκλεισμό  από τον θεσμό του Κυπέλλου, από ομάδα Β΄ κατηγορίας.

Προκρίθηκαν τα φαβορί, την έκπληξη η Δαφνούλα

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις δεν είχαμε κάποια έκπληξη με τις θεωρητικά πιο ισχυρές ομάδες να επικρατούν και να προκρίνονται, εύκολο έργο είχε η κάτοχος του Κυπέλλου, Θύελλα Κατσικάς, η οποία κέρδισε με 4-0 την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου.

Νίκη με 10(!) τέρματα πέτυχαν οι Αμπελόκηποι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την Αγία Μαρίνα για το τελικό 2-10, την νίκη πρόκριση κατάφερε και η Θύελλα Ελεούσας, η οποία πέρασε από την Κρανούλα με 0-2.

Στο ντέρμπι αυτής της φάσης, ο Αγροτικός Καστρίτσας, παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 κατάφερε χάρις σε δύο τέρματα του Μελιόπουλου να κάνει την ολική ανατροπή και να περάσει στην επόμενη φάση, αποκλείοντας μια δυνατή ομάδα αυτή του ΠΑΟ Κουτσελιού.

Εύκολη πρόκριση κατάφεραν και οι Λογγάδες, οι οποίοι επικράτησαν με 6-0 του Σταυραετού Συρράκου, ενώ την νίκη πρόκριση πήρε και το Σταυράκι αποκλείοντας με 1-2 την Κληματιά.

Ένα γκολ έκρινε την πρόκριση ανάμεσα στα Πράμαντα και το Νεοχωρόπουλο, με τον Μπεζάτι να στέλνει τον ΑΟΝ στην επόμενη φάση, ενώ με 0-2 σκορ προκρίθηκε ο Πωγωνάτος επικρατώντας της Αμφιθέας.

Εύκολη πρόκριση πέτυχε και η Ανατολή, η οποία επικράτησε με 6-0 του Πανζαγορισιακού.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Καστρίτσα-Κουτσελιό 2-1

Κατσικά-Κεφαλόβρυσο 4-0

Κρανούλα-Ελεούσα 0-2

Κληματιά-Σταυράκι 1-2

Δφανούλα-Μέτσοβο 4-3

Αμφιθέα-Πωγωνάτος 0-2

Λογγάδες-Συρράκο 6-0

Αγία μαρίνα-Αμπελόκηποι 2-10

Πράμαντα-Νεοχωρόπουλο 0-1

19:30

Ανατολή-Πανζαγορισιακός 6-0

 

Σχολιασμος