Εύκολη πρόκριση για την Κατσικά, 4-0 το Κεφαλόβρυσο (video)

16.10.2024 Αναγνώστηκε 766 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε η κάτοχος του τροπαίου, Θύελλα Κατσικάς, η οποία επικράτησε με 4-0 της Αναγέννησης Κεφαλοβρύσου, πετυχαίνοντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.

Με...όρεξη μπήκε η Θύελλα στην δεύτερη φάση, αλλά και στο παιχνίδι, καθώς πέτυχε ένα γρήγορο τέρμα και δεν απειλήθηκε από την αντίπαλό της, πέρα από κάποιες στατικές φάσεις, πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα για το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολη πρόκριση για την Κατσικά, 4-0 το Κεφαλόβρυσο (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Μόλις στο 4΄ ο Λευτέρης Παπαδόπουλος «κρέμασε» τον Γεωλδάση, από ασίστ του Φίλιου.

Οι φιλοξενούμενοι αμέσως μετά, από την εκτέλεση φάουλ του Πότση προσπάθησαν να απαντήσουν με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει άουτ.

Στο 11΄ σέντρα του Γκέγκα βρήκε τον Παπαδόπουλο που λίγο έλειψε να σκοράρει και με το κεφάλι, με τον Γεωλδάση να μπλοκάρει την μπάλα.

Λίγο αργότερα και στο 17΄ το σουτ του Παπαρούνα Στ. πέρασε ψηλά άουτ, στην συνέχεια ο Φίλιος επιχείρησε το σουτ από μακριά με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι,

ενώ στο 28΄ από κόρνερ του Γιαννιώτη ο Κασίμης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ.

Μοναδική ευκαιρία για το 2-0 έχασε με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η Κατσικά, όταν το σουτ του Ηλία εντός περιοχής κατέληξε άουτ,

ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σκανδάλη στο 37΄.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Τάχιας ανέτρεψε τον Σκανδάλη, με τον αρχηγό να κερδίζει το πέναλτι και να ευστοχεί για το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, θέλοντας να «καθαρίσουν» το ματς, έχοντας μάλιστα ευκαιρία στο 54΄ με τον Γιαννιώτη, ο οποίος από κοντά δεν βρήκε καλά την μπάλα, στέλνοντάς την δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 63΄ ακυρώθηκε γκολ του Κεφαλόβρυσου ως οφσάιντ και λίγο αργότερα από την εκτέλεση φάουλ του Πότση, ήρθε μια καλή στιγμή για την Αναγέννηση, με τον Ντόντη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει άουτ την μπάλα.

Η συνέχεια ανήκε στην «κόκκινη θύελλα», με την εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτη να αποκρούεται από τον Γεωλδάση ενστικτωδώς.

Στο 72΄ ο Φίλιος ανατράπηκε από τον Μητρογιάννη, με τον Σκανδάλη να αναλαμβάνει και πάλι την εκτέλεση, πετυχαίνοντας το 3-0 για την ομάδα του και δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το "κερασάκι" στην τούρτα έβαλε ο Γιαννιώτης στο τέλος, ο οποίος με "βολίδα" από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Νέος (Μωυσιάδης-Κοσίνας)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Γκόλιας, Γκέγκας, Φίλιος, Κασιμόπουλος, Κασίμης (77΄ Ναυρόζογλου), Παπαρούνας Α. (67΄ Πολυχρόνης), Σκανδάλης (77΄ Δημητρακάκης), Ηλίας (67΄  Παπαδόπουλος Θ.), Παπαδόπουλος (77΄ Καμπούρης), Γιαννιώτης, Παπαρούνας Στ.

Αναγέν. Κεφαλοβρύσου (Γιώργος Πότσης): Γεωλδάσης, Δρόλιας, Μητρογιάννης, Καμονάς (67΄ Λάμπρος), Τζίμας, Τάχιας, Μπιστιόλης (80΄ Μακολλάρι), Αλεξίου (75΄ Μεντής), Μάντζος, Πότσης (67΄ Μπάσιος), Τζιοβάρας (46΄ Ντόντης).

Σχολιασμος