Πρόκριση με ανατροπή, Καστρίτσα- Κουτσελιό 2-1 (video)

17.10.2024 Αναγνώστηκε 832 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου προκρίθηκε ο Αγροτικός Καστρίτσας, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 με ανατροπή του ΠΑΟ Κουτσελιού σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο.

 

Πρόκριση με ανατροπή, Καστρίτσα- Κουτσελιό 2-1 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο Αγροτικός με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελιόπουλο που πέτυχε και τα δυο γκολ κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Κουτσελιού και να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Την εμπειρία ενός γειτονικού ντέρμπι βίωσε και ο Ισραηλινός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Καστρίτσας Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και όχι στη φυσική του θέση.

P8360649

Από την άλλη, το ντεμπούτο του Αποστόλη Τόλη στον πάγκο του ΠΑΟ Κουτσελιού δεν συνδυάστηκε με νίκη-πρόκριση και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Χουλιαράδες.

<p>Το Κουτσελιό προηγήθηκε στο 2’ με μονοκόμματο σουτ του Κυριάκου Κακαράντζα και πάγωσε τη ζεστή έδρα της Καστρίτσας. Ο Αγροτικός ισορρόπησε και είχε μια φάση σε διπλό χρόνο με τους Κλέιμαν και Αλεξίου.

Στο 26’ το Κουτσελιό κέρδισε έμμεσο, ο Γιάννης Ναυρόζογλου το εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’ ο Μελιόπουλος πάσαρε στον Βάρφη που πλάσαρε και έδιωξε ο Διαμάντης σε κόρνερ.  

Στο 33’ ο Μελιόπουλος βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή αλλά αστόχησε με κεφαλιά. Στο 37’ ο Μελιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.

Το πρώτο μέρος έκρυβε κι άλλες συγκινήσεις, καθώς στο 45’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κουτσογιάννη μετά το σουτ του Μελιόπουλου.

Ο Μελιόπουλος ανέλαβε να το εκτελέσει και νίκησε τον Διαμάντη για το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου με ελάχιστες φάσεις να σημειώνονται στο παιχνίδι, με τον Αγροτικό να διατηρεί ως το τέλος το προβάδισμα.

Στο 48’ η Καστρίτσα είχε μια φάση με τον Γκρέστα και μια ακόμη με τον Λισγάρα, ενώ το Κουτσελιό είχε μια φάση με τον Κουτσογιάννη. Ο Τσιγαρίδας στο 88’ με σουτ έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική δοκό και άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Διαμάντης απέκρουσε σε σουτ του Γκρέστα.

Διαιτησία: Βλάχος (Θανασιάς- Πασιάς)

Αγροτικός Καστρίτσας (Νταλάκας): Συμεωνίδης, Δοβανάς, Κιτσάκης, Κλιτσινάρης, Νικολάου, Αγγελόπουλος (46’ Γκρέστας), Αλεξίου (59’ Τζοβάρας), Λισγάρας (68’ Κύρκος), Βάρφης, Μελιόπουλος, Κλέιμαν (Κύργιος).

ΠΑΟ Κουτσελιού (Τόλης): Διαμάντης, Κοσυφαρίνης, Δάσκαλος Α (61’ Κυριακίδης), Ναυρόζογλου Α, Κουτσογιάννης, Σπαλιάρας, Τσιγαρίδας (89’ Κοσμάς Σπ), Ναυρόζογλου Ι, Κακαράντζας Κ, Δάσκαλος Ι (68’ Σιαμέτης), Κοσμάς Π (46’ Μάντζιος).

Δείτε παρακάτω στα εκτενή στιγμιότυπα σε βίντεο του Πέτρου Σιούλη και τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης, όπως ένα πέναλτι που ζητά η Καστρίτσα για ανατροπή του Αλεξίου και δυο πέναλτι που ζητά το Κουτσελιό ένα για ανατροπή του Κοσυφαρίνη στο πρώτο ημίχρονο και για ένα χέρι στην επανάληψη

Σχολιασμος