Δύσκολη πρόκριση για την Ελεούσα στην Κρανούλα 0-2(photos)

18.10.2024 Αναγνώστηκε 248 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

 

Η Ελεούσα πήρε μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικρατώντας με 0-2 της Κρανούλας σε ένα ματς που η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν φάνηκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το τελικό σκορ, οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά, διεκδικώντας με αξιώσεις κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Δύσκολη πρόκριση για την Ελεούσα στην Κρανούλα 0-2(photos)

 Πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαμε την βράβευση του προπονητής της Ελεούσας Ανέστη Ζωή για την προσφορά του στην ομάδα του χωριού της Κρανούλας.

Στην αναμέτρηση η Ελεούσα προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Νούγιας έκανε μια επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά, με τον Γαβρίλα της Κρανούλας να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ για το 0-1. Παρά το σοκ του αυτογκόλ, η Κρανούλα δεν πτοήθηκε και ανέβασε την απόδοσή της. Στο 29ο και στο 30ό λεπτό, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Ο Δήμος απείλησε με κεφαλιά, ενώ ο Μπισέλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε τον τερματοφύλακα Αρχοντάκη σε ετοιμότητα, ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις, διατηρώντας το 0-1 μέχρι το ημίχρονο.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελεούσα ανέβασε ρυθμούς, κρατώντας περισσότερο την μπάλα και ελέγχοντας τον αγώνα,έχασε ευκαιρίες με τον Γκρεμό όμως να δηλώνει παρών.Στο 65ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Ρίζος έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σταμούλης με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2, δίνοντας μια σημαντική ανάσα στην ομάδα του.

Η Κρανούλα συνέχισε να πιέζει και άξιζε ένα γκολ. Στο 85ο λεπτό, ο Ζήσης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αρχοντάκη, ενώ στο 90ό λεπτό, σε μια επέλαση από τα δεξιά, σούταρε από κοντά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Το τελικό 0-2 έδωσε την πρόκριση στην Ελεούσα, ωστόσο η Κρανούλα κέρδισε τις εντυπώσεις με την αξιόλογη εμφάνισή της.

 

Διατησία:Δαδάνης Α.(Παπαδόπουλος Ν.-Βλαχοπούλου Ε.)

Κρανούλα(Βλαχογιώργος):Γκρέμος,Παντούλης,Γαβρίλας,Ρίζος,Παντούλης Α.,Δήμος(66’Ζήσης)Κατσάνος(66’Θρασκιάς),Μπέσης,Μπισέλας,Γαβρίλας Γ.,Ρίζος Α.(76’Γιωτής)

Ελεούσα(Ζωής):Αρχοντάκης,Καράσας,Παληοχώρης(75’Πασχάλης Θ.),Νάσιος(35’λ.τρ.Μπουκουβάλας),Κέντρος,Μαλλάτος,Μουχάνης,Τσιάμης,Νούγιας(75’Γεωργιάδης),Σταμούλης,Κεφάλας(49’Ρίζος).

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος