Το απόλυτο η Ελεούσα, νίκη με ανατροπή η Κόνιτσα

19.10.2024 Αναγνώστηκε 1055 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την έκτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε σήμερα η Θύελλα Ελεούσας καθώς επικράτησε με 3-0 του Σταυρακίου και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σημαντική νίκη με ανατροπή του σκορ πέτυχε η Πίνδος Κόνιτσας που επικράτησε των Λογγάδων με 3-1, ενώ η Κοσμηρά παρότι βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ ισοφάρισε 2-2 το Μέτσοβο. Τέλος, ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι του Κουτσελιού με τους Χουλιαράδες.

Το απόλυτο η Ελεούσα, νίκη με ανατροπή η Κόνιτσα

Δύο γκολ του Τσάγκα ξεκλείδωσαν την πρωτοπόρο Θύελλα Ελεούσας στην επανάληψη και επικράτησε τελικά του μαχητικού Σταυρακίου στο γήπεδο "Θεόδωρος Λώλης". Η ομάδα του Ανέστη Ζώη πέτυχε την έκτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζει απτόητη στην κορυφή. Χωρίς γκολ και νικητή έληξε το παιχνίδι του Κουτσελιού με τους Χουλιαράδες. Στην Κοσμηρά με δύο γκολ του Γιάννη Νάκου το Μέτσοβο προηγήθηκε με 0-2, όμως η Κοσμηρά έφτασε στην ισοφάριση 2-2 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Τέλος στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ οι Λογγάδες προηγήθηκαν με τον "Παπέν" Γιώργο Μπάγια, όμως η Κόνιτσα στην επανάληψη ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στην ανατροπή του σκορ και την επικράτηση με 3-1 χάρη στα γκολ των Έξαρχου, Μουρεχίδη και Ντεντόπουλου.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Ελεούσα - Σταυράκι 3-0

Κουτσελιό - Χουλιαράδες 0-0

Κοσμηρά - Μέτσοβο 2-2

Κόνιτσα - Λογγάδες 3-1

και τα αυριανά παιχνίδια είναι τα εξής:

Αμπελόκηποι - Νησί

Κατσικά - Καστρίτσα

Νεοχωρόπουλο - Κεφαλόβρυσο

 

Σχολιασμος