Κόλλησαν στο (0-0) Κουτσελιό –Χουλιαράδες (video)

20.10.2024 Αναγνώστηκε 515 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κουτσελιό, ο τοπικός ΠΑΟ Κουτσελιού και οι Χουλιαράδες αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) για την 6η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής.

 

Κόλλησαν στο (0-0) Κουτσελιό –Χουλιαράδες (video)

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα οι δυο ομάδες που ήθελαν τη νίκη, μοιράστηκαν βαθμούς, όχι όμως εντυπώσεις.

Στο 3’ σε σουτ του Γιάννη Ναυρόζογλου μπλόκαρε ο Κασιόλας και στο 7’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μελιγγιώτης με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 25’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μελιγγιώτης Ν. έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 38’ η ομάδα του Αντωνη Δημητρίου απείλησε την εστία του Διαμάντη, με τον γκολκίπερ του Κουτσελιού να λέει όχι σε πλασέ του Πύρτσιου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι Χουλιαράδες ανέβηκαν ψηλά, στο 51’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσιαμάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 60’ σε σουτ του Βάση μπλόκαρε ο Διαμάντης. Στο 80’ το Κουτσελιό είχε μια ευκαιρία με τον Κυριάκο Κακαράντζα.

Διαιτησία: Τασιούλας (Διαμαντόπουλος- Κατσουλίδου)

Κουτσελιό (Αποστόλης Τόλης): Διαμάντης, Κοσυφαρίνης (46’ Σιαμέτης), Κυριακίδης, Ναυρόζογλου Αν, Κουτσογιάννης, Σπαλιάρας, Ναυρόζογλου Ι, Μάντζιος (65’ Κοσμάς Π), Κακαράντζας Κ, Δάσκαλος, Τσιγαρίδας.

Χουλιαράδες (Αντώνης Δημητρίου): Κασιόλας, Αναγνωστόπουλος, Τσιαμάκης, Ράπτης, Μελιγγιώτης, Βάσης (64’ Δημάκος), Τσιγαράς,Παπανικολάου, Θαυμαστός (64’Τζιάλλας), Σκουτελιάς (76’ Κουτσιάφτης), Πύρτσιος (87’ Δογορίτης).

Σχολιασμος