Η Κατσικά το ντέρμπι, ματσάρα στο Ροδοτόπι

20.10.2024 Αναγνώστηκε 1164 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Θύελλα Κατσικάς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε με 1-0 της Καστρίτσας και συνεχίζει με το απόλυτο νικών να καταδιώκει τη Θύελλα Ελεούσας που έχει αγώνα περισσότερο. Ματσάρα έγινε στο Ροδοτόπι με τους Αμπελόκηπους να παίρνουν το τρίποντο με 3-2 από το Νησί, ενώ τον πρώτο του βαθμό πήρε το Νεοχωρόπουλο που ήρθε ισόπαλο με το Κεφαλόβρυσο. 

Η Κατσικά το ντέρμπι, ματσάρα στο Ροδοτόπι

Ένα προσωπικό γκολ του αρχηγού Χρήστου Σκανδάλη ήταν αυτό που έδωσε στη Θύελλα Κατσικάς τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Αγροτικό Καστρίτσας και ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη της κορυφής στην Α΄Ερασιτεχνική. Στο Ροδοτόπι έγινε ματσάρα με ανατροπές του σκορ, πέντε γκολ, δοκάρια και πολλές φάσεις. Οι Αμπελόκηποι τελικά έκαμψαν τη σθεναρή αντίσταση του μαχητικού Αετού Νήσου και επικράτησαν με 3-2 και παρέμειναν στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς, ξεφεύγοντας 4 βαθμούς από την τέταρτη Καστρίτσα. 

Τέλος, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ένα γκολ του Ζάνη ήταν το πρώτο φετινό για το Νεοχωρόπουλο που ισοφάρισε το Κεφαλόβρυσο και χάρισε στην ομάδα του τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα ήταν:

Κατσικά - Καστρίτσα 1-0

Αμπελόκηποι - Νησί 3-2

Νεοχωρόπουλο - Κεφαλόβρυσο 1-1

και τα χτεσινά αποτελέσματα ήταν:

Ελεούσα - Σταυράκι 3-0

Κουτσελιό - Χουλιαράδες 0-0

Κοσμηρά - Μέτσοβο 2-2

Κόνιτσα - Λογγάδες 3-1

Ρεπό: Ανατολή

Σχολιασμος